30 жовт. 2018 15:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

64

0

У Вінниці через аукціон продадуть 8 земельних ділянок. Перелік

У Вінниці через аукціон продадуть 8 земельних ділянок. Перелік

 У Вінниці через аукціон продадуть 8 земельних ділянок


У Вінниці через аукціон продадуть 8 земельних ділянок. Перелік

 26 жовтня за рішенням сесії міської ради, було доповнено перелік вільних земельних ділянок ще на вісьмома, які мають різне цільове призначення. Серед них – найбільша земельна ділянка, яка буде виставлятись на земельних торгах у Вінниці. Вона розташована на вул. Немирівське шосе,213, має площу 25 гектарів та призначена для виробничих потреб.

Про це повідомляє сайт Вінницької міської ради.

Вінницька міська рада рішенням 34-ї сесії 7 скликання від 26.10.2018року, доповнила існуючий Перелік вільних земельних ділянок, які можуть бути передані в оренду на підставі земельних торгів у формі аукціону, та затвердила умови продажу прав на них щодо 8 земельних ділянок. Вони сформовані для передачі у власність для потреб промисловості та комерційного використання.

Для наповнення бюджету Вінниці, департамент  земельних ресурсів міської ради провів роботу з пошуку вільних земельних ділянок, які можуть бути передані в оренду на підставі земельних торгів у формі аукціону. Так затверджені умови продажу у власність на найбільшу земельну ділянку, яка буде виставлятись на земельних торгах в місті. Зазначена  ділянка площею 25 гектра розташована на вул. Немирівське шосе,213 і призначена для виробничих потреб.

Нормами Земельного кодексу України визначено, що продаж земельних ділянок комунальної власності або прав на них підлягають продажу окремими лотами на конкурентних засадах. Земельні торги проводяться у формі аукціону, за результатами проведення якого укладається договір купівлі-продажу, (оренди) з учасником (переможцем) земельних торгів, який запропонував найвищу ціну за земельну ділянку в ході проведення торгів.

Перелік земельних ділянок та їх цільове використання:

  • вул. Немирівське шосе, б/н – 12.04 для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства;

  • просп. Юності (біля буд. №10А) – 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі;

  • вул. Москаленка (біля буд. 58) – 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі;

  • вул. Немирівське шосе/ Черкаське шосе – 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі;

  • вул. Айвазовського, 4 – 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості;

  • вул. С.Зулінського (біля буд. 17) – 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі;

  • вул. Гонти (біля буд. 56А) – 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості;

  • вул. Немирівське шосе, 213 – 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Вінниця.info