2 серп. 2017 16:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

43

0

У Вінниці чоловік розіграв викрадення товариша. Люди викликали поліцію

У Вінниці чоловік розіграв викрадення товариша. Люди викликали поліцію

 Вінничанина просто розіграв товариш. Так учасником жарту стала і поліція


У Вінниці чоловік розіграв викрадення товариша. Люди викликали поліцію

 1 серпня правоохоронці Вінниці мимовільно стали учасниками розіграшу. На проспекті Коцюбинського відомі посадили до іномарки чоловіка. Люди, що стали свідками інциденту, одразу викликали поліцію. В місті навіть оголосили план «Спіраль». Коли ж транспортний засіб зупинили, з’ясувалося, що викрадення несправжнє.

Про такий незвичний випадок ГУ НП Вінниччини повідомили на сторінці у «Фейсбук».

«Вчора поліція шукала викрадачів вінничанина. В Вінниці на проспекті Коцюбинського невідомі особи посадили у автомобіль «Шкода Октавія» чоловіка та повезли у невідомому напрямку. Перехожі, які стали свідками викрадення, одразу ж зателефонували на лінію 102. У місті поліція ввела план «Спіраль». Коли патрульні поліцейські зупинили іномарку, з’ясувалося, що викрадення не було. Вінничанина просто розіграв товариш. Так учасником жарту стала і поліція», - йдеться в публікації.

Раніше Вінниця.info повідомляла, що прaцівники кaрного розшуку Вінницького відділу поліції зaтримaли злочинну групу з трьох осіб, які підозрюються у вчиненні розбійного нaпaду нa трьох осіб тa викрaденні людини з метою зaволодіння мaйном і грішми. Жителя Вінниці вивезли  в бaгaжнику зa місто, де кaтувaли, вимaгaючи зaплaтити 1000 долaрів. Нaрaзі зловмисники перебувaють в ізоляторі тимчaсового тримaння.

Вiнниця.info