14 жовт. 2010 17:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

28

0

У Вінниці чоловік вбив власну дружину

У Вінниці чоловік вбив власну дружину

Затриманому чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років


У Вінниці чоловік вбив власну дружину

У Вінниці 38-річний чоловік наніс власній дружині тілесні ушкодження несумісні з життям.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області.

За повідомленням, чоловік разом зі своїм 19-річним сином повернувся з Росії, де чотири місяці перебував на заробітках.

Син пішов провідати бабусю, а батьки залишившись дома вирішили відсвяткувати повернення до дому за святковим столом та пляшкою міцного напою.

Під час розмови, жінка запитала чоловіка, чого він так довго не повертався додому, та припустила, що може в нього там з’явилась нова родина. На цьому ґрунті між подружжям виникла сварка, яка переросла у бійку.

Коли від побоїв жінка впала на підлогу, чоловік припинив її побиття та пішов за пивом. Повернувшись будучи ще живою жінка сказала, що вже пізно, та треба йти спати, а чоловік знову пішов до магазину за пивом.

Коли чоловік вдруге підійшов до жінки, то вона вже була без свідомості і він викликав швидку допомогу.

Приїхавши за викликом - лікарі констатували смерть потерпілої.

Щоб уникнути покарання, чоловік вигадав історію про те, що жінка, не втримавши рівновагу, впала з драбини, яка знаходилась у будинку і коли за повідомленням лікарів швидкої на місце події приїхала міліція, чоловік саме так і сказав.

Під час розтину було встановлено, що жінка отримала тілесні ушкодження несумісні з життям. У потерпілої пошкодженні внутрішні органи, закрита черепно-мозкова травма, зламані усі ребра та розірвана селезінка. Стало зрозумілим, що такі ушкодження внаслідок лише падіння отримати неможливо.

За підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджені, які призвели до смерті, працівниками карного розшуку затримали чоловіка потерпілої, який виправдовуючись розповів, що сталось насправді.

Наразі чоловік затриманий.

Відносно нього порушена кримінальна справа за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого.

38-річному підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

 

ВИННИЦА.info


0
0