23 лют. 2016 14:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

69

0

У Вінниці для дітей започаткували «Дні доброти»

У Вінниці для дітей започаткували «Дні доброти»

 У маленьких вінничан 5 місяців буде тривати «День доброти»


У Вінниці для дітей започаткували «Дні доброти»

 У Вінниці розпочав діяти новий соціальний проект «День доброти». Протягом п’яти місяців на дітей, які позбавлені батьківського піклування очікують розваги, фотосесії та демонстрації різних сучасних професій «вживу».

Про це повідомила голова ГО «Творче Покоління» Діана Подолянчук, під час прес-конференції з приводу презентації соціального проекту «День доброти».

Проект працюватиме 5 місяців за двома напрямками: перший це раз в місяць 10 дітей, які матимуть «гарну поведінку» будуть їздити в розважальний комплекс і це буде, як мотивація до навчання. Другий напрямок це показати їм різні актуальні професії.

«Метою нашого проекту є мотивація дітей до навчання і їх соціальний, культурний, фізичний розвиток та подальша інтеграція у суспільство. До нашого проекту долучився дитячий будинок «Добро». В рамках нього для дітей підготовлені цікаві зустрічі, фотосесії, розваги, ігри, конкурси та різні фестивалі. Загалом День спонтанної доброти святкується один раз в рік, але ми вважаємо, що такий день має святкуватися частіше і хочемо щоб наша естафета добра передавалася іншим містам і тим самим ми хочемо започаткувати таку ініціативу діяти разом на користь суспільству», - розповідає Діана Подолянчук.

У Вінниці для дітей започаткували «Дні доброти» 

За її словами, в рамках проекту «День доброти» виник ще один проект, який називається «Зроби свій вибір сам» і має на меті в ігровій формі показати образи різних актуальних професій, щоб діти могли в майбутньому зробити свідомий вибір.

В дитячому будинку «Добро» всього виховується 22 дітей, віком від 4 до 14 років. Всі вони приймуть участь в проекті.

Дітям вже планується провести екскурсії в типографії, в місцевих ЗМІ, до рятувальників вони завітають та в апеляційний суд міста. Рятувальники – це перша професія, яку демонструватимуть дітям. 24 лютого на дітей чекає майстер-клас з гасіння пожежі, фотосесія в образі пожежників та захоплююча екскурсія.

Організатори проекту запрошують всіх вінничан долучитися до проекту. Для цього не потрібні матеріальні статки, головне це спілкування, тепло і увага.

Довідка

17 лютого у світі відзначають День спонтанного прояву доброти.

У Вінниці для дітей започаткували «Дні доброти» - фото 2 

У Вінниці для дітей започаткували «Дні доброти» - фото 3 

У Вінниці для дітей започаткували «Дні доброти» - фото 4

У Вінниці для дітей започаткували «Дні доброти» - фото 5

ВИННИЦА.info