13 лют. 2017 15:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

95

0

У Вінниці для соціальних працівників закупили понад тисячу проїзних квитків

У Вінниці для соціальних працівників закупили понад тисячу проїзних квитків

 Вінницький центр соціального обслуговування закупив для працівників проїзні 


У Вінниці для соціальних працівників закупили понад тисячу проїзних квитків

 Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Вінниці 13 лютого уклав угоду з Вінницькою транспортною компанією на закупівлю 1144 штук проїзних. Загальна сума угоди 259,1 тис. гривень (з ПДВ).

Інформація про закупівлю оприлюднена на сайті Prozorro

Як повідомила Вінниця.info юрист територіального центру соціального обслуговування Наталя Корнієнко, проїзні квитки купуються на 2017 рік для працівників, які надають соціальні послуги громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги, за місцем проживання або в умовах денного перебування.

За даним напрямком в терцентрі працює 107 соціальних працівників.

Відповідно до договору, в 2017 році планується придбати 1144 шт. проїзних, з них 605 шт. на тролейбус, 165 шт. на трамвай, тролейбус+автобус – 99 шт. та 275 шт. – автобус. Поставку квитків планують проводити щомісяця. Обсяги закупівель можуть бути зменшені, в залежності від реального фінансування видатків.

Довідка.

На надання соціальних послуг в територіальному центрі мають право:

Громадяни похилого віку, інваліди, діти – інваліди, хворі (з числа осіб працездатного віку на період до встановлення їм групи інвалідності, але не більш як чотири місяці), які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги, визнані такими в порядку, затвердженому Міністерством охорони здоров’я України.

Громадяни, які перебувають у складній життєвій ситуації у зв’язку з безробіттям і зареєстровані в державній службі зайнятості як такі, що шукають роботу, стихійним лихом, катастрофою (і мають на своєму утриманні неповнолітніх дітей, дітей-інвалідів, осіб похилого віку, інвалідів), якщо середньомісячний сукупний дохід їх сімей нижчий ніж прожитковий мінімум для сім’ї.

Вінниця.info