4 трав. 2017 17:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Спорт
0

88

0

У Вінниці футбольний скандал: через нічию «Нива-В» з «Поділля»

У Вінниці футбольний скандал: через нічию «Нива-В» з «Поділля»

 Після матчу президент клубу «Нива-В» Василь Вовк на своїй сторінці у соціальній мережі заявив про зняття клубу з чемпіонату Другої ліги. Потім запис видалив


У Вінниці футбольний скандал: через нічию «Нива-В»  з «Поділля»

 3 травня відбувся матч між Вінницькою «Нива-В» та Хмельницьким «Поділля». Надважливий матч завершився  нічиєю і «Нива-В» залишилася на 7-й позиції у списку Другої ліги. Після матчу президент клубу на своїй сторінці у FB заявив про вихід команди з чемпіонату.

Про це повідомляє повідомляє Вінниця.info прес-служба СФК “Нива-В”.

«Результат для нас, м’яко кажучи, дуже негативний. Я б не сказав, що була недооцінка суперника, до гравців у мене претензій немає, але нам ще було незвично грати на такому полі. Начебто поле і зелене, але воно не зовсім тієї якості, як хотілося б. На такому газоні руйнувати завжди легше. Ця нічия серйозно б'є по нашим шансам на Першу лігу »,- розповідає Володимир Горілий, головний тренер «Ниви-В». 

Увечері після матчу президент клубу «Нива-В» Василь Вовк на своїй сторінці у соціальній мережі заявив про зняття клубу з чемпіонату Другої ліги.

 «Я знімаю команду «Нива-В» з чемпіонату! Дякую всім!!! Тобто, всі залишаються - два вилітають - ми і «Кристал», так що удачі всім!!!», - пише Василь Вовк на своїй сторінці у Facebook.

Запис було видалено через декілька годин після публікації. Вболівальники приголомшені такою новиною і чекають підтвердження або спростування на офіційному сайті клубу.

У Вінниці футбольний скандал: через нічию «Нива-В»  з «Поділля»

У Вінниці футбольний скандал: через нічию «Нива-В»  з «Поділля» - фото 2

У Вінниці футбольний скандал: через нічию «Нива-В»  з «Поділля» - фото 3

У Вінниці футбольний скандал: через нічию «Нива-В»  з «Поділля» - фото 4

У Вінниці футбольний скандал: через нічию «Нива-В»  з «Поділля» - фото 5

 Вінниця.info, фото надані прес-службою СФК “Нива-В”.