18 січ. 2011 17:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

25

0

У Вінниці «Київстар» перетворив журналістів на «людей-Х»

У Вінниці «Київстар» перетворив журналістів на «людей-Х»

Команди вінницьких журналістів змагалися між собою за звання «супергероїв» та дізнавалися про новітні корисні послуги «Київстар» під час мобільного квесту «Люди Х»


У Вінниці «Київстар» перетворив журналістів на «людей-Х»

Команди вінницьких журналістів змагалися між собою за звання «супергероїв» та дізнавалися про новітні корисні послуги «Київстар» під час мобільного квесту «Люди Х».

Таким оригінальним способом компанія ознайомила журналістів з послугами, які допомагатимуть їм у професійній діяльності: «Додатковий номер», «Маячок», «Переадресація виклику» тощо.

Квест відбувався за сюжетною лінією однойменного фільму. Впродовж змагань 3 команди журналістів – «Росомахи», «Фенікси» та «Шторм», відгадували інтелектуальні загадки, виконували завдання на швидкість та вправність. Захід відбувався в найбільшому розважальному комплексі «Мегамолл», завдяки чому журналісти взяли участь у багатьох розвагах: стріляли в тирі, грали в боулінг та більярд, каталися на катку. Головним завданням квесту було – розгадати секрет компанії «Київстар» та першими доставити його Професору Х. На кожній з локацій учасників зустрічали герої «Людей Х» - Колос, Архангел, Містік та інші. Всі завдання журналісти виконувати за допомогою мобільного телефону та мобільного Інтернету «Київстар».

Протягом гри, окрім розважальних етапів, учасникам також довелося здійснити невеликий екскурс в історію, хімію та географію – лише завдяки власним знанням вони дізнавалися частинки секретного коду, який мав привести команду до перемоги.

Першими до фінішу прийшла збірна молодих телевізійників з ТК «Смарт» - команда «Росомахи», які із самого початку взяли швидкі темпи і фактично «наступали на п’яти» команді «Фенікс», що складалася з журналістів ВОДТРК. Отримавши всі складові шифру, вони вірно розгадали таємне слово і першими дізналися секрет компанії «Київстар» - слово «ЯКІСТЬ».

Переможці отримали головні подарунки – USB-чашки. Інші ж учасники змагань зможуть насолоджуватися якісною музикою – останнім альбомом гурту «Океан Ельзи», які кожен з них отримав, як заохочувальний подарунок.

Захід завершився, проте головним в ньому стали не перемога та подарунки, а цікаво організоване дозвілля та нова інформація, зізнавалися учасники квесту «Люди Х».

 У Вінниці «Київстар» перетворив журналістів на «людей-Х»

 У Вінниці «Київстар» перетворив журналістів на «людей-Х» - фото 2

 У Вінниці «Київстар» перетворив журналістів на «людей-Х» - фото 3

 У Вінниці «Київстар» перетворив журналістів на «людей-Х» - фото 4

 У Вінниці «Київстар» перетворив журналістів на «людей-Х» - фото 5

ВИННИЦА.info


0
0