11 трав. 2018 17:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

94

0

У Вінниці МАУ робить знижку на авіаквитки. На вибір - рейси до 40 країн світу

У Вінниці МАУ робить знижку на авіаквитки. На вибір - рейси до 40 країн світу

 У Вінниці МАУ робить знижку на авіаквитки. На вибір - рейси до 40 країн світу  


У Вінниці МАУ робить знижку на авіаквитки. На вибір - рейси до 40 країн світу

Міжнародні авіалінії України (МАУ) роблять подарунок вінничанам до Дня Європи. 19-20 травня всі бажаючі матимуть можливість придбати авіаквитки на рейси МАУ з Вінниці до 40 країн світу зі знижкою 10% від тарифу та без сервісного збору.

Про це повідомляє департамент в справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Квитки за спеціальною пропозицією можна буде придбати лише на стенді «Міжнародних Авіаліній України» під час святкування Дня Європи, на сайті www.flyuia.com та в агентствах Вінниці «КИЙ АВІА» і «Авіатур-Вінниця» з 19 по 20 травня. Оплата на стенді МАУ буде здійснюватися карткою. Знижка не розповсюджуватиметься на перельоти з Вінниці до Тель-Авіва та на тарифи в класах бронювання T, B, S та C.

Як зазначають у МАУ, щоденні вильоти з Вінниці о 6:20 ранку дозволяють встигнути на зручні стикувальні рейси в Міжнародному аеропорту «Бориспіль», та вже після обіду опинитися в іншій точці земної кулі.

Нагадаємо, з березня діють щоденні рейси з зa мaршрутом Вінниця – Київ. Вони виконуються нa регіонaльному літaку Embraer-145 з двомa клaсaми обслуговувaння – бізнес тa економічним. Чaс у польоті – 55 хвилин.

Раніше Вінниця.info повідомляла, що новий авіарейс відкриває з Вінниці «повітряні ворота» в 39 країн світу: Вінниця – Вірменія; Авіаквитки Вінниця – Австрія; Вінниця – Азербайджан; Вінниця – Бельгія; Вінниця – Болгарія; Вінниця – Білорусь; Вінниця – Швейцарія; Вінниця – Китай; Вінниця – Кіпр; Вінниця - Чеська Республіка; Вінниця - Німеччина; Вінниця – Іспанія; Вінниця – Фінляндія; Вінниця – Франція; Вінниця – Великобританія; Вінниця – Грузія; Вінниця – Греція; Вінниця – Угорщина; Вінниця – Ізраїль; Вінниця – Індія; Вінниця – Іран; Вінниця – Італія; Вінниця – Йорданія; Вінниця – Камбоджа; Вінниця – Казахстан; Вінниця - Шрі-Ланка; Вінниця – Литва; Вінниця – Латвія; Вінниця – Молдова; Вінниця - М’янма (Бірма); Вінниця – Нідерланди; Вінниця – Польща; Вінниця – Португалія; Вінниця - Російська Федерація; Вінниця – Швеція; Вінниця – Таїланд; Вінниця – Туреччина; Вінниця – США; Вінниця - В’єтнам.

Програма святкування Дня Європи у 2018 році ТУТ.

Вінниця.info