29 берез. 2011 17:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

35

0

У Вінниці міліціонери затримали наркоторговців

У Вінниці міліціонери затримали наркоторговців

У Вінниці троє друзів дитинства організували «бізнес» - торгівля та збут опію


У Вінниці міліціонери затримали наркоторговців

Працівники Відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків в місті Вінниці затримали злочинне угрупування в складі трьох осіб, які займались незаконним збутом наркотичної речовини - опію ацетильованого.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю управління міністерства внутрішніх справ України у Вінницькій області.

Всі учасники угрупування, до якого входять дві жінки, знайомі з дитинства. 37-річний вінничанин разом зі своїми колишніми подругами, віком 35 та 36-років, організували «бізнес». За домовленістю чоловік мав поставляти наркотичну речовину - опій ацетильований по ціні 60 гривень за 1 мл, а жінки мали її збувати по 80 гривень. Через певний час бізнес почав приносити прибутки, в них з’явились постійні клієнти.

Діяльність цих осіб зацікавила працівників міліції. Оперативниками було зроблено оперативну закупівлю наркотичного засобу, під час якої зловмисників було затримано.

Під час обшуку в помешканні жінок було виявлено та вилучено шприц із речовиною темно-бурого кольору, гроші в сумі 3700 гривень та чотири мобільні телефони, якими користувались зловмисниці під час збуту наркотичних засобів. У помешканні організатора працівниками міліції було виявлено та вилучено ємність 0,5 літра на чверть заповнену рідиною темно-бурого кольору, гроші в сумі 5300 доларів США, 1060 Євро та три мобільні телефони, які він використовував під час збуту наркотичних засобів.

Як повідомив начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Вінницькій області Сергій Мельник, вилучену у затриманих рідину темно-бурого кольору направлено на дослідження в експертно-криміналістичний центр при УМВС на дослідження. Згідно висновку експертів вилучена рідина – опій ацетильований.

Зараз зловмисники затримані.

Стосовно них порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 307 КК України - «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», яка карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

ВИННИЦА.info


0
0