13 жовт. 2010 15:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

32

0

У Вінниці міліція затримала наркоторговця під час збуту марихуани

У Вінниці міліція затримала наркоторговця під час збуту марихуани

Співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Замостянського райвідділу міліції 12 жовтня затримали вінничанина, який майже рік займався продажем марихуани


У Вінниці міліція затримала наркоторговця під час збуту марихуани

Співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Замостянського райвідділу міліції 12 жовтня затримали вінничанина під час збуту марихуани.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

За повідомленням, чотири місяці потому до працівників міліції надійшла інформація про те, що 33-річний місцевий житель займається розповсюдженням наркотичного засобу.

Протягом цього часу оперативники стежили за чоловіком, який був затриманий під час збуту 300 г марихуани. В будинку затриманого було виявлено та вилучено 7 кг марихуани, на загальну суму майже 12 тис. грн., яку він зберігав з метою збуту.

З’ясовано, що наркоторговець вирощував коноплі в лісосмузі недалеко від міста, дома у гаражі сушив та продавав постійним клієнтам.

Раніше затриманій вже попадав в поле зору працівників міліції за крадіжки огорож з кладовищ та цигарок з оптових складів.

Наразі стосовно нього порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин».

 

ВИННИЦА.info


0
0