28 січ. 2011 14:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

77

0

У Вінниці мінували рідну школу мера Гройсмана. ФОТО

У Вінниці мінували рідну школу мера Гройсмана. ФОТО

Невідомий підліток подзвонив з мобільного у міліцію та повідомив про мінування школи №35. Півтори години майже тисяча учнів школи вимушена прогулювати зайняття…


У Вінниці мінували рідну школу мера Гройсмана. ФОТО

Невідомий підліток зробив по мобільному телефону хибне повідомлення про мінування Вінницької загальноосвітньої школи №35, у якій свого часу навчався мер Вінниці Володимир Гройсман.

Як повідомили у відділі зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області, 28 січня близько 11:35 на телефон "102" з мобільного телефону поступив дзвінок від підлітка, який повідомив про мінування школи №35.

Працівники міліції та вибухотехнічної служби, які прибули за повідомленням про замінування оточили будівлю школи та евакуювали з неї 955 учнів.

Вибухотехніки протягом півтори години провели ретельний огляд приміщення школи й не виявили вибухівки, після чого оточення було знято й учні повернулися до занять.

Наразі міліція встановлює особу підлітка, що зробив хибне повідомлення про мінування.

За даним фактом буде порушена кримінальна справа згідно ст. 259 Кримінального кодексу (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).

За попередніми даними міліції, такий жарт підлітка обійдеться у суму близько 40 тис. гривень, яку доведеться компенсувати батькам "мінера".

 У Вінниці мінували рідну школу мера Гройсмана. ФОТО

 У Вінниці мінували рідну школу мера Гройсмана. ФОТО - фото 2

 У Вінниці мінували рідну школу мера Гройсмана. ФОТО - фото 3

 У Вінниці мінували рідну школу мера Гройсмана. ФОТО - фото 4

 У Вінниці мінували рідну школу мера Гройсмана. ФОТО - фото 5

У Вінниці мінували рідну школу мера Гройсмана. ФОТО - фото 6

ВИННИЦА.info


0
0