26 груд. 2017 17:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

53

0

У Вінниці муніципальна поліція склала 11 протоколів на продавців ялинок

У Вінниці муніципальна поліція склала 11 протоколів на продавців ялинок

 У Вінниці муніципальна поліція перевіряє чи легальні ялинки


У Вінниці муніципальна поліція склала 11 протоколів на продавців ялинок

У Вінниці з 15 грудня працюють ялинкові базари, де вінничани можуть придбати новорічне дерево та святкову атрибутику. Проте трапляються випадки, коли ці дерева продають нелегально, зрубавши їх незаконно. Для перевірки легальності продажу ялинок працівники Муніципальної поліції проводять перевірки по місту.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької міської ради.

«Сьогодні у Вінниці розпочались рейди по недопущенню нелегального продажу ялинок, щоб убезпечити ліси від незаконної вирубки. Наразі вже склали 11 протоколів. На порушників очікує штраф у розмірі 1700 гривень», – каже заступник начальника КП «Муніципальна поліція» Віталій Чигур.

Нагадаємо, що у цьому році вінничани можуть придбати ялинки та прикраси до них по вулиці Київській біля зупинки тролейбуса «Водоканал». По цій же вулиці новорічну красуню можна придбати біля зупинки тролейбуса «вул. Грибоєдова». Також – по вулиці Ватутіна, біля будинку №35 та по провулку О. Антонова, біля будинку № 54. Продаються ялинки й на площі перед ринками «Урожай», «Центральний» та на ринку «Муніципальний». А також – по вулиці Келецька біля ТЦ «Вишенька».

Реалізовують ялинки та новорічні атрибути й на розі вулиці Келецька - проспект Космонавтів біля будинку №36. Також лісові красуні можна придбати на площі Привокзальна, 1 (територія перед ринком «Привокзальний-2»).

17 грудня ми перевіряли чи є справжні ялинки у продажу та скільки вони коштують.

Вiнниця.info