16 верес. 2016 14:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

93

0

У Вінниці на Барському шосе встановили понад 100 нових світильників

У Вінниці на Барському шосе встановили понад 100 нових світильників

 У Вінниці на Барському шосе встановили понад 100 нових світильників 


У Вінниці на Барському шосе встановили понад 100 нових світильників

 У Вінниці тривають роботи по розширенню мережі вуличного освітленні. На завершальній стадії будівництво нової лінії по Барському шосе на ділянці від вул.Келецька до об’їзної дороги на Гніванське шосе. Тут вже встановлено більше ста світильників. Наразі тривають роботи по їх підключенню. Раніше на цій ділянці взагалі не було вуличного освітлення.

Про це повідомляє Департамент у справах ЗМІ та зв’язків із громадськістю Вінницької міської ради.

Вже кілька років поспіль Вінниця щороку поповнюється новими ліхтарями вуличного освітлення та стає дедалі світлішою у темну пору доби. На нових об’єктах встановлюються сучасні світлодіодні енергозберігаючі світильники. У цьому році у місті вже облаштовано близько 500 нових вуличних ламп. Зокрема,  зовнішнє освітлення з’явилось на пішохідній доріжці від вулиці С.Щедріна до Мічуріна. Тут встановлено 14 світильників. Ще 37 було встановлено  по вулиці Кутузова 70-120, вул.Привокзальній 140-146 та провулку Привокзальному.

У рамках реконструкції мережі зовнішнього по вул. Святошинська,1,2 пров.Святошинський, вул.Зоряна, на вулицях Затишна, Помаранчева, Щаслива, Веселкова облаштували 103 світильника. Також в цьому році встановлено 170 ліхтарів на вулиці Д. Нечая на виїзді з міста. Ще 50 – по Хмельницькому шосе від перехрестя з вул. Барське шосе до нової межі міста. А також – 86 світильників по вулиці Гніванське шосе.

«Зараз завершуються роботи по освітленню ділянки по Барському шосе від вулиці Келецької до об’їзної дороги на Гніванське шосе. Тут встановлено 116 світильників. До цього тут не було вуличного освітлення. Проведені роботи дозволять підвищити безпеку вінничан, а в темну пору доби тут буде комфортніше ходити», – зазначив директор департаменту міського господарства Григорій Пурдик.

Вінниця.info