10 трав. 2016 09:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

76

0

У Вінниці на День Європи продаватимуть квитки до Тель-Авіва і країн Заходу зі знижкою

У Вінниці на День Європи продаватимуть квитки до Тель-Авіва і країн Заходу зі знижкою

 Знижка - 10 % від тарифу і без сервісного збору


У Вінниці на День Європи продаватимуть квитки до Тель-Авіва і країн Заходу зі знижкою

 14 травня в рамках святкування Дня Європи у Вінниці жителі та гості міста матимуть можливість придбати авіаквитки на нові рейси МАУ з Вінниці до Тель-Авіва (відкривається з 8 червня) і з Вінниці до Варшави (відкривається з 26 червня) та на всі рейси з України до Європи, за винятком Ніцци, зі знижкою 10 % від тарифу і без сервісного збору.

Про це інформує прес-служба авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України».

Квитки за спеціальною пропозицією можна буде придбати лише на стенді «Міжнародних Авіаліній України» під час святкування Дня Європи та в партнерському офісі «КийАвіа» у Вінниці 14 травня, здійснивши оплату карткою або банківським переказом. Знижка не розповсюджуватиметься на перельоти в період з 1 по 31 серпня 2016 року.

Крім того, на нові рейси МАУ з Вінниці до Варшави і Тель-Авіва діятиме спеціальна пропозиція, за умовами якої з 14 травня по 28 червня 2016 року включно буде можливість придбати авіаквитки за акційними цінами:

Вінниця – Тель-Авів від 1350 грн (з 9 червня 2016 року);

Вінниця – Варшава від 757 грн (з 27 червня 2016 року). 

Ціни зазначені з урахуванням усіх зборів для перельотів в одну сторону за умови придбання квитка на сайті www.flyuia.com і можуть відрізнятися від заявлених у зв’язку з коливаннями курсів валют. Дати подорожі до Варшави не обмежені. У тариф Вінниця-Варшава зареєстрований багаж не включено. Акція на рейс до Тель-Авіва діє на перельоти з 9 червня по 31 липня 2016 року. Кількість місць обмежена.

Авіакомпанія МАУ залишає за собою право у будь-який час без попереднього повідомлення змінювати заявлені тарифи і збори.

Нагадаємо, що 14 травня Вінниця дев’ятий рік поспіль святкуватиме День Європи. Традиційно святкові заходи розміщуватимуться на п’яти локаціях в центрі міста. Вінницька міська рада разом з організаторами підготували насичену програму, яка цього річ повністю завершиться нічними екскурсіями о 3 годині ночі.

Як мми раніше повідомляли, в червні з аеропорту «Вінниця» запускають регулярні авіарейси на Тель-Авів, та Варшаву. Для зручності пасажирів з Вінниці до аеропорту і назад курсуватимуть автобуси, на території летовища планують відкрити магазин Duty-Free.

ВИННИЦА.info