2 лип. 2010 14:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

58

0

У Вінниці на Івана Купала – «сухий» закон

У Вінниці на Івана Купала – «сухий» закон

Організатори також розіграють путівку до Карпат


У Вінниці на Івана Купала – «сухий» закон

Свято Івана Купала у Вінниці традиційно відбудеться 7 липня біля Вишенського озера, що у Парку дружби народів, та біля водойми по вул. Іванова (район олійно-жирового комбінату).

Про це повідомляє управління у справах ЗМІ та зв'язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Біля Вишенського озера свято розпочнеться о 18:00 з театралізованого дійства за участю професійних акторів Вінницького музично-драматичного театру ім. М. Садовського. Вистава, яка розгорнеться на березі озера, відтворить основні обряди свята та включатиме у себе ігри з глядачами. Свято буде супроводжуватись піснями у виконанні державного ансамблю пісні і танцю «Поділля». Окрім цього купальські пісні на сучасний лад буде виконувати гурт «Ясон».

Після театралізованого дійства свято у Парку дружби народів продовжать відомі українські радіоведучі Андрій Романов та Юлія Бєлова.

Також буде організовано дискотеку, вогняне шоу, бармен-шоу, водометне шоу та розпалювання купальського вогнища. Вінничан залучатимуть до різних ігор, конкурсів та інтерактивів. Переможці отримають цінні подарунки та призи. Окрім цього організатори другої частини свята (інформаційно-розважальний журнал «Афіша» та журнал «Свадьба до и после») будуть розігрувати серед глядачів путівку до одного з мальовничих куточків України - Карпат.

Біля озера по вул. Іванова святкування Івана Купала розпочнеться також о 18:00.

Заступник Вінницького міського голови Микола Гунько повідомив, що під час святкування Івана Купала біля озер не будуть продаватись алкогольні напої, а правоохоронці слідкуватимуть за тим, щоб вінничани не розпивали принесену із собою «оковиту» у місцях масових народних гулянь. «Мені було приємно бачити, коли минулої неділі у День молоді біля Літнього театру молодь не ходила із пивом в руках. Мешканці нашого міста змінюються і це приємно. Ми хочемо, щоб кожне свято у Вінниці проходило цікаво, весело і без масового розпивання алкогольних напоїв», - сказав М.Гунько.

 

ВИННИЦА.info


0
0