7 лют. 2016 10:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Спорт
0

77

0

У Вінниці на обласному юнацькому футзальному чемпіонаті виграла «Прем’єр-Нива»

У Вінниці на обласному юнацькому футзальному чемпіонаті виграла «Прем’єр-Нива»

 «Прем’єр-Нива» виграла обласний юнацький футзальний чемпіонат


У Вінниці на обласному юнацькому футзальному чемпіонаті виграла «Прем’єр-Нива»

 6 лютого в СК «Колос» відбувся фінальний етап чемпіонату Вінницької області з футзалу серед дитячо-юнацьких команд 2003 – 2004 р.н.

Про це повідомляє Відділення національного Олімпійського комітету України у Вінницькій області.

Путівки до фінальної частини здобули вісім команд серед 32, які розпочали змагання. Чемпіонат спільними зусиллями провели обласні федерація футболу і дитячо-юнацька футбольна ліга (ДЮФЛ).

«Формат змагань не дозволив включити більшу кількість команд. Хоча прагнули зіграти 38 колективів. Рівень майстерності провідних колективів – непоганий. Це радує, адже наступного року наші команди 2003 року стартують в ДЮФЛ України», – розповів спеціаліст з дитячо-юнацького футболу обласної федерації футболу Віктор Коваленко.

« Футзальний чемпіонат ми проводимо в перерві між першим і другим колом обласних змагань з великого футболу для того, щоб юні спортсмени мали ігрову практику», – відзначив голова ДЮФЛ Вінницької області Михайло Дзюба.

Суперники були розбиті на дві групи, де грали за коловою системою. До першої увійшли ДЮСШ Літина, Тульчина, Бершаді і вінницька «Прем’єр-Нива-1», до другої – спортшколи Жмеринки, Чернівців, «Прем’єр-Нива-1» і ОДЮСШ Блохіна-Бєланова з обласного центру.

Перші і другі команди груп виходили в стикові матчі. Ці поєдинки за медалі вийшли дуже напруженими, безкомпромісними, азартними і драматичними. Вболівальники навіть казали, що «Ліга Чемпіонів відпочиває».

Фінал вийшов прогнозованим – у ньому зустрілися провідні вінницькі колективи. Основна частина матчу між ДЮСШ «Прем’єр-Нива-1» ОДЮСШ Блохіна-Бєланова завершилася з рахунком 1:1. По ходу гри нивівці поступалися, але спромоглися відігратися і в серії пенальті перемогли – 2:1. «Бронзу» здобула друга команда ДЮСШ «Прем’єр-Нива», яка переграла жмеринчан в серії пенальті  з рахунком 2:1 (2:2 в основний час). Причому по ходу гри збірна з району поступалася з розривом два м’ячі, змогла знайти сили відігратися, але все ж не дотягнула до медалей.

Наступні місця на фінальному етапі посіли збірні Тульчина, Чернівців, Літина і Бершаді.

Урочисте нагородження проводили голова ДЮФЛ області Михайло Дзюба і перший заступник голови обласної федерації футболу Семен Ханук. Призери отримали медалі, кубки і дипломи.

Організатори нагородили кубками й кращих гравців фінального етапу. Ними були визнані Павло Форманюк (ОДЮСШ Блохіна-Бєланова), Василь Мерінюк (ДЮСШ Жмеринки), Андрій Череватов («Прем’єр-Нива-1») і Денис Барченко («Прем’єр-Нива-2»).

 

У Вінниці на обласному юнацькому футзальному чемпіонаті виграла «Прем’єр-Нива»

 

У Вінниці на обласному юнацькому футзальному чемпіонаті виграла «Прем’єр-Нива» - фото 2

 

У Вінниці на обласному юнацькому футзальному чемпіонаті виграла «Прем’єр-Нива» - фото 3

 

У Вінниці на обласному юнацькому футзальному чемпіонаті виграла «Прем’єр-Нива» - фото 4

У Вінниці на обласному юнацькому футзальному чемпіонаті виграла «Прем’єр-Нива» - фото 5

ВИННИЦА.info