8 трав. 2018 12:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

78

0

У Вінниці на Пирогова ночами ремонтуватимуть дорогу

У Вінниці на Пирогова ночами ремонтуватимуть дорогу

 Перелік доріг, де тривають ремонти 


У Вінниці на Пирогова ночами ремонтуватимуть дорогу

8 травня у Вінниці розпочнеться капітальний ремонт вулиці Пирогова, роботи планують виконувати вночі, щоб не ускладнювати рух. Також новий асфальт стелять по вулицях Верхарна та Київській. Днями новий асфальт постелили на центральному мосту.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

У місті тривають роботи по ремонту доріг та тротуарів. По вулиці Верхарна на ділянці від вул. Привокзальної до Некрасова минулого року була збудована нова дорога. У квітні цього року роботи на цій вулиці продовжились від Некрасова до Довженка. В результаті ця дорога допоможе розвантажити основні магістралі у районі залізничного вокзалу та Центрального ринку. На ділянці вул. Верхарна, де тривають роботи, буде також побудовано тротуари.

Також наразі тривають роботи по ремонту вулиці Київської. В минулому році тут були виконані роботи по ремонту ділянки від в’їзду в місто до школи № 29. У цьому році роботи тривають на відрізку від вулиці Зулінського до Гонти. Тут буде побудовано велодоріжку та відремонтовано тротуари. Дорожнє полотно передбачається оновити від школи № 29 до міської лікарні швидкої медичної допомоги.

Капітальний ремонтують тротуари також триває по вулиці Московській. Також новий асфальт стелять біля Дитячої обласної лікарні (Хмельницьке шосе). Нагадаємо, що на минулому тижні новий асфальт постелили на Центральному мосту. Роботи проходили вночі, щоб не ускладнювати рух транспорту. Загальна площа відремонтованого мосту становить 1796 м2.

Поточний ремонт зараз здійснюється на ділянках доріг по вулицях Гонти та Патона, тротуарів – по вул. Б.Ступки та Маяковського.

Як повідомляла Вiнниця.info, у Вінниці на 2018 рік у міському бюджеті передбачили майже 147 млн. гривень на проведення ремонтів доріг і тротуaрів. Планується комплексний капітальний ремонт вулиць Пирогова (від площі Гaгaрінa до вул. Дaчнa), Київська (від вул. Зулінського до МКЛ №2), М. Вaщукa (від вул. В.Порикa до вул. Стельмaхa), І.Богунa тa завершення капремонту вул. Бучми.

 

Вiнниця.info