21 груд. 2017 10:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

105

0

У Вінниці на площі «Ліверпуль» працює «Новорічна пошта»

У Вінниці на площі «Ліверпуль» працює «Новорічна пошта»

 У Вінниці на площі «Ліверпуль» працює «Новорічна пошта»


У Вінниці на площі «Ліверпуль» працює «Новорічна пошта»

20 грудня, у Вінниці запрацювала нова святкова локація – «Новорічна пошта». Вона розташована на площі Ліверпуль (біля школи-гімназії №17) і з неї мешканці та гості міста мають можливість надіслати вітальну листівку своїм рідним, друзям, або навіть св.Миколаю чи Дідусю Морозу. «Новорічна пошта» працюватиме до 13 січня.

Про це повідомляє департамент в справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

У суботу та неділю з «Новорічної пошти» листівки можна буде відправляти з 16:00 до 19:00 години. У середу, четвер та п’ятницю – з 18:00 до 20:00. Цей проект реалізовується спільно з Укрпоштою.

У перший вечір роботи святкової пошти школярка Світлана каже, що хоче вірити у казку, тому прийшла написати листа Дідусю Морозу. «Мені тут подобається сама атмосфера. Тут дійсно, як у казковому будиночку, де віриш у дива і у те, що мрії збуваються», - каже Світланка.

А її подружка Софія розповіла, що підписала листівку для дідуся і бабусі, які живуть в іншому місті. «Хочу зробити їм приємний сюрприз – надіслати листівку. Звичайно, ми будемо їм телефонувати і вітати із Новим роком, але, думаю, така листівочка буде їм приємніша, бо вони згадають свою юність, коли із святами люди відали один одного саме так», - каже дівчинка.

У «Вінницьку новорічну пошту» може приходити кожна дитина і писати листи святому Миколаю, Діду Морозу, Санта-Клаусу, своїм рідним. Кожній дитині по одній марці та одній листівці роздаватимуть безкоштовно.

 

На вихідних на площі Ліверпуль проходитимуть концерти вуличних музикантів, відбуватимуться інтерактиви з дітьми, майстер-класи, працюватимуть аніматори тощо.

Як Відомо, в 2017 році у Вінниці облаштували новий сквер, який назвали «Ліверпуль».

У Вінниці на площі «Ліверпуль» працює «Новорічна пошта»

У Вінниці на площі «Ліверпуль» працює «Новорічна пошта» - фото 2

У Вінниці на площі «Ліверпуль» працює «Новорічна пошта» - фото 3

У Вінниці на площі «Ліверпуль» працює «Новорічна пошта» - фото 4

У Вінниці на площі «Ліверпуль» працює «Новорічна пошта» - фото 5

У Вінниці на площі «Ліверпуль» працює «Новорічна пошта» - фото 6

У Вінниці на площі «Ліверпуль» працює «Новорічна пошта» - фото 7

Вiнниця.info