13 груд. 2017 17:30

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

121

0

У Вінниці на посаду директора бібліотеки імені І. Франка претендує двоє людей

У Вінниці на посаду директора бібліотеки імені І. Франка претендує двоє людей

 У Вінниці на посаду директора бібліотеки імені І. Франка претендує двоє людей


У Вінниці на посаду директора бібліотеки імені І. Франка претендує двоє людей

 У Вінниці на посаду директора обласної бібліотеки для дітей імені І.Франка претендує двоє кандидатів – діючий директор та головний бухгалтер закладу. Керівника комунального закладу, який підпорядковується Вінницькій обласній раді, призначатимуть після розгляду кандидатури конкурсною комісією.

Про це Вінниця.info повідомив головний спеціаліст з питань персоналу Управління культури та мистецтв Вінницької облдержадміністрації.

«До 12 грудня кандидати мали можливість подати свої документи. Станом на 13 грудня у нас є два кандидати це Мрищук Тетяна Андріївна – діючий директор бібліотеки та Корнієнко Наталя Василівна – головний бухгалтер цієї ж бібліотеки. 27 грудня відбудеться засідання комісії, розглядатимуться документи. Потім буде призначена дата другого засідання. На ньому кандидати повинні будуть представити презентацію розвиток закладу на 1 рік і на 5 років.

Обиратимуть нового директора бібліотеки імені Івана Франка на 5 років», - повідомив головний спеціаліст.

Довідка

В цьому році бібліотека відзачила 90-річний ювілей від часу заснування. Сьогодні це сучасний культурний заклад з 120-ти тисячним фондом, великою кількістю дитячих журналів та газет, затишними читальними залами, електронними базами даних, Інтернет-центром та цікавими подіями і заходами. Щорічно понад 12 тисяч дітей та їх наставників користуються бібліотечними  послугами, відвідують масові заходи, працюють в Інтернет-центрі. Х

оча офіційною датою створення бібліотеки вважається листопад 1927 року, свою історію вона розпочала в 1923-му.

Нагадаємо, що в листопаді Управління культури і мистецтв облдержадміністрації оголосив конкурс на заміщення посади директора Вінницької обласної бібліотеки для дітей ім. І.Я.Франка.

10 травня до Вінницької міської ради прийшли представники обласної бібліотеки ім. І. Франка, батьки та діти. Кількадесят людей вимагали від мерії залишити бібліотеку на Соборній, 24. Скандальна ситуація виникла після того, як з’явилось рішення виконкому міськради продовжити договір оренди для бібліотеки до 31 липня 2017 року. Дане приміщення є власністю територіальної громади м. Вінниці, а бібліотека – установа обласного підпорядкування.

Вінниця.info