4 серп. 2015 16:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

36

0

У Вінниці на ринку незаконно торгували розведеним спиртом

У Вінниці на ринку незаконно торгували розведеним спиртом

 На Західному ринку «викрили» продаж па льонки 


У Вінниці на ринку незаконно торгували розведеним спиртом

 Близько 900 літрів алкогольного сурогату вилучили оперативники підрозділу по протидії незаконному обігу підакцизних товарів Головного управління ДФС області на Західному ринку у Вінниці. Фальсифікатом торгували прямо з торговельних прилавків у місцях найбільшого скупчення людей пластиковими пляшками від 0,5 до 2 літрів.

Про це інформує прес-служба Вінницької РДА.

В ході санкціонованого обшуку в рамках кримінального провадження слідчо-оперативною групою з трьох прилавків та двох контейнерів вилучено майже 900 літрів нелегального товару, розлитого у пластикові пляшки різного об’єму на орієнтовну суму 75 тисяч гривень, а також лійки і пусту пластикову тару. Незаконна продукція направлена на експертизу, однак уже зараз можна говорити, що її вживання становить реальну загрозу для життя і здоров’я споживачів.

Правоохоронці мають всі підстави вважати, що алкогольний фальсифікат, яким торгували на ринку, виготовлений з контрабандного спирту, що доправлявся на територію України, до Могилева-Подільського, нелегальним способом. Зараз вживаються заходи по ліквідації всього ланцюга виготовлення та реалізації небезпечної продукції та встановлення повного кола причетних до цього осіб.

ВИННИЦА.info