16 трав. 2016 16:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

47

0

У Вінниці на трьох перехрестях по Немирівському шосе встановлять світлофори

У Вінниці на трьох перехрестях по Немирівському шосе встановлять світлофори

 Планують провести реконструкцію кількох перехресть і встановити нові світлофори 


У Вінниці на трьох перехрестях по Немирівському шосе встановлять світлофори

 У Вінниці на Засмостянській біля РАЦС-у облаштували три смуги руху а зупинку облаштовують тактильною плиткою. На Немирівському шосе біля повороту на аеропорт і Вінницькі хутори встановлять світлофори.

Про це на своїй сторінці в соцмережі повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«На цей рік ми запланували провести реконструкцію та розширення ще декількох перехресть.Зараз завершуються роботи на перетині вулиці Зомостянської із проспектом Коцюбинського. По Замостянській біля травмайної зупинки вже створено додаткову смугу для руху автотранспорту. Також нанесено дорожню розмітку, встановлено світлофор та дорожні знаки, що в комплексі має забезпечити зручність та безпеку усіх учасників дорожнього руху. Зараз йдуть роботи по вимощенню тротуару плиткою, в тому числі і тактильною плиткою на самій зупинці. Ще буде підсилюватись зовнішнє освітлення та встановлюватись турнікети.

Далі будемо займатись перехрестями біля музею-садиби М.Пирогова, вулиць Київська та С.Зулінського, а також В.Чорновола – Громова. А на Немирівському шосе, де дороги розходяться на старий аеропорт, Вінницькі хутори і завод «Барлінек», планується влаштування світлофорних об’єктів», - повідомив мер Вінниці.

ВИННИЦА.info