30 груд. 2017 16:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

116

0

У Вінниці наступного року "візьмуться" за СКА, який покинули поляки

У Вінниці наступного року "візьмуться" за СКА, який покинули поляки

 Замовлять проектно-кошторисну документацію на реконструкцію


У Вінниці наступного року "візьмуться" за СКА, який покинули поляки

 Вінничани в петиції звертались до мерії з проханням відремонтувати спорткомплексу колишнього СКА, що по вулиці Академіка Янгеля,48. Петиція зібрала необхідну кількість підписів, 30 вересня в міськраді дали відповідь на звернення громадян, в якому повідомили, що в 2017 році місто замовить проектну документацію на реконструкцію приміщення спорткомплексу.

«Відповідь на електронну петицію

Вашу петицію щодо проведення ремонту спортивного комплексу по вул. Академіка Янгеля,48 (колишнього СКА) розглянуто.

Повідомляємо, що після передачі спортивної бази у листопаді 2014 року до комунальної власності міста міською владою одразу провелась активна робота з пошуку інвесторів для проведення реконструкції споруди, враховуючи, що попередньо прорахована загальна кошторисна вартість даної реконструкції складає 150-200 млн. грн.

Як результат, було підписано двосторонню угоду з інвестором про реконструкцію даної споруди та, відповідно, розпочато виготовлення проектно-кошторисної документації.

На жаль, в односторонньому порядку з ініціативи інвестора угоду розірвано, виготовлення проекту призупинено.

За час пошуку інвесторів адміністрацією КП «Центральний міський стадіон», на балансі якого знаходиться названа споруда, зроблено все, щоб споруда не закрилась і функціонувала до початку робіт з реконструкції, так, в тому числі було проведено поточні ремонти даху – відремонтовано 800 кв.м., спортивного залу, роздягалень, встановлено додаткове освітлення, встановлено пластикові стільці на трибуні спортивного комплексу, придбано та встановлено 2 бойлери, відновлено роботу мережі водопостачання та каналізації, проведено поточний ремонт вестибюлю, придбано лавки для сидіння в роздягальнях, придбано тепловий та електричний лічильники для обліку теплової та електричної енергії тощо.

Наразі, зважаючи на нагальну необхідність приведення спортивної споруди до сучасних вимог, у 2017 році міською владою планується виготовити проектно-кошторисну документацію з подальшою реконструкцією приміщення спортивного комплексу по вул. Академіка Янгеля,48.

Вдячні Вам за активну життєву позицію, вболівання за розвиток спорту та фізичної культури у м. Вінниці», - зазначено у відповіді.

Нагадаємо, з 2006 року спорткомплекс в аварійному стані. У 2015 в мерії знайшли польських інвесторів, які мали намір провести реконструкцію та оприлюднили проект.

У Вінниці наступного року "візьмуться" за СКА, який покинули поляки 

У Вінниці наступного року "візьмуться" за СКА, який покинули поляки - фото 2 

У Вінниці наступного року "візьмуться" за СКА, який покинули поляки - фото 3 

Вінниця.info