6 серп. 2016 17:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

74

0

У Вінниці не території музею готуватимуть запашні страви

У Вінниці не території музею готуватимуть запашні страви

 у Вінниці на території музею ім. Коцюбинського відбудеться «Громадська кухня». 


У Вінниці не території музею готуватимуть запашні страви

 27 серпня у Вінниці на території музею ім. Коцюбинського відбудеться «Громадська кухня». Тут просто неба готуватимуть активні вінничани, громадські організації, благодійні фонди та ініціативні групи.

Про це повідомляє благодійний фонд «Подільська громада».

Організатори зазначають, що «Громадська кухня», це інтерпретація ярмарки громадських організацій. Цього дня буде створений простір, де кожен готуватиме власну страву, презентуватиме свої успіхи, здобутки, ділитиметься досвідом, знайде партнерів для майбутніх проектів.

До проекту вже виявили бажання долучитися декілька організацій, а саме: ГО "Вінницький КВН", БФ "Подільська громада", ГО "Гармонія", байкери, велосипедисти, Олена Павлова- Клуб Подільської Кухні, ГО "Центр Поділля- Соціум" ГО "Територія мам", ГІ "Активна громада"та інші.

Тим хто бажає приєднатися до проекту необхідно:

1. Зареєструватись тут до 13.08.16.

2. Надіслати на пошту [email protected] ваше лого, а потім ви його зустрінете на бренд-волі учасників.

 3. Отримати інгрідієнти для приготування канапок у вигляді вашого лого! (після реєстрації, отримаєте лист з подробицями).

 4. Визначитись з стравою, якою ви готові поділитись з перехожими та партнерами (у кожної організації, буде свій столик, стільчики, будуть видані необхідні приладдя для пригощання вашою стравою, ще раз: всі деталі у листі після реєстрації).

 5. Подумати чи бажаєте ви підняти цікаву тему для обговорення і зайняти годину у локації "Стіл-переговорів" (години обмеженні, якщо буде багато бажаючих, будемо обирати теми для спілкування. Та це може бути і майстер-клас і міні-тренінг, все на ваш розсуд).

 6. Подумати чи бажаєте ви поділитись успішним рецептом будь-якої вашої справи (після заходу, будуть виготовленні листівки з успішними історіями).

Вінниця.info