13 жовт. 2010 17:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

44

0

У Вінниці неповнолітні вихованці інтернату «погрались» машинками

У Вінниці неповнолітні вихованці інтернату «погрались» машинками

У Вінниці двоє неповнолітніх вихованців інтернату підозрюються у викраденні трьох та пошкодженні чотирьох автомобілів


У Вінниці неповнолітні вихованці інтернату «погрались» машинками

У Вінниці двоє неповнолітніх вихованців інтернату 17 та 16 років підозрюються у викраденні трьох та пошкодженні чотирьох автомобілів.

Про це повідомляє прес-служба Державтоінспекції у Вінницькій області.

За повідомленням, три власники, мешканці вулиць Юності та Космонавтів, звернулись до правоохоронних органів, коли не побачили своїх автомобілів вранці біля дому на дворових площадках.

Усі викрадені автомобілі російського виробництва, марки «ВАЗ».

Крім того, постраждали ще 4 хазяїни «Жигулів», в їхніх автомобілях було розбите скло бокових дверей та пошкоджені серцевини замків, зникли автомагнітоли, залишені речі та документи.

В результаті проведення експертно – криміналістичних дій правоохоронці у скоєнні злочинів підозрюють двох неповнолітніх підлітків 17 та 16 років, колишніх вихованців одного з інтернатів області.

Уродженці Тростянецького та Липовецького районів вели безпритульний спосіб життя – не навчалися далі і не працювали. Притулок їм надав власник одного з банних комплексів міста, у якого молоді люди іноді підпрацьовували та мешкали, проте у якого і згодом вкрали гроші. Допомогла вийти на слід молодих людей викрадена і залишена на місці злочину платіжна карточка власника.

17-річного уродженця Липовецького району було затримано і доставлено до ІТТ ВМУ згідно ст. 115 КПК України, хлопець вже мав умовний термін за скоєння різних крадіжок.

Іншого викрадача автомобілів міліцією оголошено у розшук.

По даному факту порушено кримінальну справу згідно ст. 15,289 ч.2 Кримінального Кодексу України.

 

ВИННИЦА.info


0
0