27 листоп. 2016 11:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

96

0

У Вінниці переселенців та активістів навчають, як можна впливати на владу

У Вінниці переселенців та активістів навчають, як можна впливати на владу

 У  Вінниці переселенців з окупованих територій та громадських активістів з всієї України навчають створюють власні громадські структури.


У Вінниці переселенців та активістів навчають, як можна впливати на владу

 27 листопада у  Вінниці переселенців з окупованих територій та громадських активістів з всієї України навчають створюють власні громадські структури.

«Відомо, що ситуація на окупованих територіях, ще до початку війни характеризується величезною громадянською пасивністю і невмінням жителів впливати на владу. Після всіх потрясінь, багато людей сьогодні хочуть знати і вміти, як впливати, а також багато готові брати відповідальність. Це і є потенційні нові громадські лідери. Їх потрібно забезпечити знаннями та вміннями! Наше завдання навчити людей, які хочуть і готові діяти в своєму новому місті, своїй країні. Ми показуємо людям, які більше не хочуть бігти від окупантів і готові захищати свої інтереси. Бажають, що б подібні ситуації ніколи і ніде не повторювалися. Ми віримо, що володіючи потрібними знаннями, звичайні люди, зможуть впливати на владу і направляти її в русло їх інтересів. Показуємо, як стати громадським лідером і активно впливати на життя громади. Як написати інформаційний запит, як подати петицію, як об'єднати однодумців, який є досвід успішних дій, як вести контроль за податками і багато іншого від найкомпетентніших тренерів в Україні», - розповів організатор та тренер семінару Олександр Солонтай.