3 груд. 2010 10:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

33

0

Джига шукає 7 гектарів Вінницькому медуніверситету

Джига шукає 7 гектарів Вінницькому медуніверситету

для міжрегіонального медичного центру, створення якого ініціював прем’єр-міністр Микола Азаров


Джига шукає 7 гектарів Вінницькому медуніверситету

Голова Вінницької обласної державної адміністрації Микола Джига повідомив, що наразі розглядається питання щодо виділення 7 га землі для створення у Вінниці медичного центру протягом 2011-2015 років.

Про це повідомиляє управління у справах преси та інформації Вінницької облдержадміністрації.

«Ми маємо можливості, сили та натхнення щоб втілити цей проект у життя, і не залишити його, як невтілену мрію на папері. Зараз тривають переговори з урядом щодо виділення 7 га землі для початку будівельних робіт і безпосередньої реалізації проекту протягом 2011-2015 рр.», - сказав М.Джига.

Губернатор Вінниччини переконаний, що створення на базі Вінницького національного медичного університету та обласної клінічної лікарні імені М.І. Пирогова сучасного медичного центру (університетської лікарні) світового рівня, для надання висококваліфікованої медичної допомоги вінничанам і жителям прилеглих областей допоможе вивести медицину області на новий рівень.

«Маючи солідну медичну базу на Вінниччині та професійні медичні кадри, які відомі не лише у Європі, а й у цілому світі, я вважаю, що відкриття такого медичного центру виведе медицину області на новий рівень» - підкреслив М. Джига.

Нагадаємо, наприкінці жовтня під час робочого візиту на Вінниччину Прем’єр-міністр України Микола Азаров запропонував на базі Вінницького національного медичного університету та обласної клінічної лікарні імені М.І. Пирогова створити сучасний медичний центр (університетську лікарню) світового рівня, для надання висококваліфікованої медичної допомоги вінничанам і жителям прилеглих областей.

 

ВИННИЦА.info


0
0