20 лют. 2015 11:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

87

0

У Вінниці підпалили адмінбудівлю «Резиденції»

У Вінниці підпалили адмінбудівлю «Резиденції»

 Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Пошкоджено лише зовнішню стіну споруди


У Вінниці підпалили адмінбудівлю «Резиденції»

 Вранці 19 лютого у Вінниці, на будівництві житлового комплексу «Резиденція», по вул. Свердлова, 116 зловмисник намагався спалити будівлю адміністративного приміщення, кинувши горючу суміш.

Наслідки підпалу працівники побачили о 8 годині ранку, коли прибули на роботу. Із камер спостережень видно, як о 5 годині ранку чоловік, проходячи з тильної сторони адміністративної будівлі, щось підпалює, кидає під стіну приміщення і швидко зникає з місця пригоди. Ймовірно вій кинув якусь запальну суміш, типу «коктейля молотова», адже вогонь почав інтенсивно поширюватись по нижній частині стіни.

 Внаслідок підпалу, на щастя, ніхто не постраждав. Сама ж будівля пошкоджена лише зовні, всередину вогонь не проник.

Менеджери, «Набережного Кварталу» - підприємства що зводить житловий комплекс «Резиденція», говорять що напередодні приходив чоловік, який представився мешканцем сусіднього будинку, що поруч з будівництвом та погрожував «коктейлями Молотова», вимагаючи припинити будівництво.

Хто цей чоловік, і хто насправді намагався спалити адмінспоруду, встановить міліція. Наразі проводяться слідчі дії, вилучено відео з камер спостереження, збираються матеріали. Правоохоронці внесли відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань ч.2 ст. 15 ст. 194 Кримінального Кодексу України та (Замах на злочин. Підпал).

У Вінниці підпалили адмінбудівлю «Резиденції» 

У Вінниці підпалили адмінбудівлю «Резиденції» - фото 2

У Вінниці підпалили адмінбудівлю «Резиденції» - фото 3

У Вінниці підпалили адмінбудівлю «Резиденції» - фото 4

Відомо лише що з початком будівництва житлового комплексу, кількадесят мешканців будинку по Льва Толстого, 21 почали протестувати проти забудови, яка на їх думку, можливо, в подальшому спричинить руйнацію будинку. Ще один аргумент мешканців проти забудови - там стоять їх гаражі, які підлягають зносу. Сам же будинок у центрі на Льва Толстого, 21 колись був «обкомовський», і «простачкам» там квартири не виділяли, заселяли свого часу тільки начальницьку еліту. Виходить, дехто і не може змиритись з втратою гаража…

 ВИННИЦА.info

title

title