26 берез. 2015 12:05

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

26

0

У Вінниці піймали двох «спеціалістів» з крадіжок машин

У Вінниці піймали двох «спеціалістів» з крадіжок машин

 Зловмисники лише за одну ніч обікрали дев’ять автівок


У Вінниці піймали двох «спеціалістів» з крадіжок машин

 Міліціонери викрили злочинну групу з двох осіб, на рахунку якої більше двох десятків крадіжок з машин та угон автомобіля.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області.

Одного із зловмисників, 31-річного вінничанина, правоохоронці затримали вЛітині. Дільничний інспектор міліції впізнав в молодикові, який стояв на зупинці громадського транспорту, підозрюваного за прикметами в орієнтуванні.

Його 38-річного подільника, який розшукувався черкаськими правоохоронцями за грабіж, затримали наступного дня у вінницькій квартирі.

За словами заступника начальника УМВС Олександра Глянька, зловмисники лише за одну ніч обікрали дев’ять автівок у Літині та викрали «ХондуАкорд». Ще тринадцять крадіжок з автомобілів вчинили у Вінниці. Зловмисники у переважній більшості зламували замки на машинах, не обладнаних сигналізацією. Викрадали автомагнітоли, акумулятори, колеса та усі цінні речі, які господарі залишали в машинах.

Злочинці пересувалися на орендованій машині «Део-Ланос», скоювали злочини переважно вночі.

За фактом вчинення крадіжок групою осіб та незаконного заволодіння транспортним засобом відкриті кримінальні провадження відповідно до ч.2 ст.185 та ч.2ст.289 КК України.

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк відп'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

ВИННИЦА.info