3 листоп. 2016 17:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Місто
0

77

0

У Вінниці планують розробити програму страхування для військових АТО

У Вінниці планують розробити програму страхування для військових АТО

 Для всіх військових хочуть зробити страховку


У Вінниці планують розробити програму страхування для військових АТО

 У Вінниці планують розробити програму за якою всіх військовослужбовців, що йдуть служити в АТО будуть страхувати. Програму планують запустити з наступного року.

Про це сьогодні, 3 листопада під час засідання виконавчого комітету Вінницької міської ради сказав мер міста Сергій Моргунов.

«Ми спілкувались з волонтерами, зокрема з Крамарем Генадієм Леонідовичем, який не тільки директор СК «Місто», а й волонтер. Дійсно є соціальна несправедливість з точки зору поранених. Категорії поранень є різні, а сума відшкодування і підтримки з міського бюджету для всіх однакова. Наприклад є важкі поранення, лікування яких потребують більше коштів, а є легкі поранення, для лікування і реабілітації яких потребується менше фінансових ресурсів та часу. Тому пропозиція попрацювати над створенням і формуванням програми через страхування всіх наших воїнів, які служать в АТО і захищають нашу країну, я думаю що це гарна пропозиція.

Попросив би відпрацювати всі пропозиції і на сесію запропонуємо програму вже з 2017 року по страхуванню всіх військовослужбовців, які служать в АТО і відшкодуванню витрат, пов’язаних з пораненнями і трагічними випадками», - сказав Сергій Моргунов.

Вінниця.info


0
0