9 січ. 2018 12:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

98

0

У Вінниці поліція затримала чоловіка, який намагався вкрасти гроші з вертепу

У Вінниці поліція затримала чоловіка, який намагався вкрасти гроші з вертепу

 10 правопорушень за 3 дні у Вінниці 


У Вінниці поліція затримала чоловіка, який намагався вкрасти гроші з вертепу

 6,7 та 8 січня працівники відділу оперативного контролю Муніципальної поліції, які цілодобово слідкують за містом через камери відеоспостереження, зафіксували більше 10 порушень та скерували на місця подій патрульну поліцію. Як результат, затримано чоловіка, який розбив скло на зупинці громадського транспорту та пошкодив клумбу неподалік. Виявлено три випадки керування транспортом у нетверезому стані та ДТП, під час якого водій зніс дерево та пошкодив білборд.

Про це повідомляє прес-службa Вінницької міської рaди.

Заступник начальника КП «Муніципальна поліція» Віталій Чигур розповів, що під час різдвяних вихідних працівниками Ситуаційного центру міської ради було зафіксовано близько 10 правопорушень. «Серед них – три випадки керування автомобілем у нетверезому стані. Спочатку було зафіксовано зупинку приватного транспорту у невстановленому місці, після чого на місце направлялись працівники патрульної поліції, які й виявили, що водії на підпитку. Матеріали передані в суд», – каже Віталій Чигур.

У ніч з 6 на 7 січня (о 23.00) по Хмельницькому шосе легковий автомобіль «влетів» у дерево, зніс його, після чого – пошкодив білборд. Він буде сплачувати за оновлення майна, а також заплатить штраф за пошкодження дерева.

На різдвяних вихідних трапився випадок, коли чоловік забрався у вертеп, що встановлений по вулиці Соборній та намагався забрати гроші, які люди туди поклали. Працівники Ситуаційного центру передали цю інформацію слідчо-оперативній групі поліції, яка й затримала його.

Також на вихідних камери відеоспостереження зафіксували, як на розі вулиць Соборна та Хмельницьке шосе чоловік пошкодив клумбу, після чого – розбив скло зупинки громадського транспорту, що біля Вінницького торгівельно-економічного інституту.

Щодо попередньо зафіксованих правопорушень, то чоловік, який пошкодив один з елементів фотозони «Бітлз» вже сплатив штраф. Юнаків, які катались на підпитку по тротуарах міста на квадроциклі, відповідно до статті 130 Кодексу України про адмін правопорушення, сума штрафу передбачає штраф у розмірі від 10200 гривень.

У Вінниці поліція затримала чоловіка, який намагався вкрасти гроші з вертепу 

У Вінниці поліція затримала чоловіка, який намагався вкрасти гроші з вертепу - фото 2 

Вінниця.info, фото - прес-службa Вінницької міської рaди.