1 листоп. 2010 11:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

22

0

У Вінниці пожежа в магазин «Сільпо» відправила двох людей у лікарню та на годину «паралізувала» виборчу дільницю

У Вінниці пожежа в магазин «Сільпо» відправила двох людей у лікарню та на годину «паралізувала» виборчу дільницю

Орієнтовна причина загорання, яку розглядають фахівці Головного управління МНС України у Вінницькій області, - коротке замкнення електромережі


У Вінниці пожежа в магазин «Сільпо» відправила двох людей у лікарню та на годину «паралізувала» виборчу дільницю

У Вінниці в результаті пожежі в магазин «Сільпо», розташованому поблизу залізничного вокзалу м.Вінниця, госпіталізовано двоє людей.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МНС у Вінницькій області.

За повідомленням, інформація про задимлення в магазині «Сільпо», розташованому поблизу залізничного вокзалу м.Вінниця, на телефонну лінію «101» надійшла 31-го жовтня близько 20:40. Враховуючи розміри торговельного центру, а також те, що приміщення магазину прибудовані до 14-поверхового житлового будинку, (у сусідньому з магазином підїзді, в залах спортивного клубу «Лідер» ЖЕК №5 розташована виборча дільниця № 28144) керівництвом Головного управління МНС України у Вінницькій області був оголошений підвищений другий номер виклику.

На гасіння пожежі одразу були направлені чергові караули з чотирьох підрозділів міста. По прибуттю на місце виклику, рятувальники організували евакуацію із задимленого магазину обслуговуючого персоналу.

Двох працівниць «Сільпо» - 25-річну 30-річних жінок із отруєнням продуктами горіння у стані середньої важкості було госпіталізовано до реанімаційного відділення Вінницької міської лікарні №1.

Гасити вогонь рятувальники не мали змоги, тому що до допоміжного приміщення прийому товару, де і був розташований осередок пожежі, підходила лінія високої напруги. У підсобці кожну хвилину роздавався вибух електричного розряду і з феєрверком сипалися іскри.

Знеструмили будівлю працівники електромереж лише о 21:28. І вже о 21:30 пожежу було ліквідовано.

За той час, вогонь охопив 12 квадратних метрів та встиг знищити холодильник та пошкодити частину товару.

Наразі збиток, завданий пожежею, ще підраховується.

Орієнтовна причина загорання, яку розглядають фахівці Головного управління МНС України у Вінницькій області, - коротке замкнення електромережі.

З метою безперервної роботи виборчої дільниці о 22:03 електропостачання будинку та виборчої дільниці було відновлено.

 

ВИННИЦА.info


0
0