28 серп. 2017 15:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

77

0

У Вінниці правоохоронці вивели з «тіні» чотири гральних заклади

У Вінниці правоохоронці вивели з «тіні» чотири гральних заклади

Вилучено близько 70 комплектів грального обладнання, маршрутизатори, відеокамери та майже 2 тис гривень незаконно отриманого прибутку


У Вінниці правоохоронці вивели з «тіні» чотири гральних заклади

Вінницькою місцевою прокуратурою спільно з працівниками Вінницького відділу поліції Головного Управління Національної поліції України в регіоні та оперативними працівниками Управління захисту економіки у Вінницькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції України проведено чергову спільну операцію з виявлення та припинення діяльності закладів, що надавали послуги в сфері незаконного грального бізнесу на території  м. Вінниці.

Повідомляють у прокуратурі Вінницької області.
«Правоохоронними органами одночасно проведено 4 обшуки у гральних закладах, що розташовані у центрі міста  та на Вишенці. За результатами проведених обшуків виявлено та вилучено близько 70 комплектів грального обладнання, маршрутизатори, відеокамери та майже 2 тис гривень незаконно отриманого прибутку. 
На даний час в рамках кримінального провадження, за процесуального керівництва Вінницької місцевої прокуратури, проводяться слідчі дії з метою всебічного, повного і неупередженого дослідження обставин кримінального провадження, встановлюються особи, причетні до діяльності гральних закладів», - йдеться у повідомлені.

У Вінниці правоохоронці вивели з «тіні» чотири гральних заклади

У Вінниці правоохоронці вивели з «тіні» чотири гральних заклади - фото 2

У Вінниці правоохоронці вивели з «тіні» чотири гральних заклади - фото 3

У Вінниці правоохоронці вивели з «тіні» чотири гральних заклади - фото 4

У Вінниці правоохоронці вивели з «тіні» чотири гральних заклади - фото 5

Вінниця.info, фото прокуратури у Вінницькій області.