10 груд. 2010 17:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Культура
0

48

0

У Вінниці презентували "Секс, якого не знаєте" від католицького монаха

У Вінниці презентували "Секс, якого не знаєте" від католицького монаха

За три місяці після виходу львівське релігійне видавництво "Свічадо" вже реалізувало 7 тисяч примірників книжки "Секс, якого не знаєте", автором якої є польський католицький священик, монах Ордену Менших Братів Капуцінів Ксаверій Кнотц


У Вінниці презентували "Секс, якого не знаєте" від католицького монаха

У Вінниці львівське релігійне видавництво "Свічадо" презентувало книжку "Секс, якого не знаєте", автором якої є польський католицький священик, монах Ордену Менших Братів Капуцінів Ксаверій Кнотц.

Представники видавництва зазначають: "Хтось запитує: «А що Богові до мого сексу?». Дехто, чуючи про святість подружнього акту, відразу уявляє, що у такому сексі немає втіхи, фривольних жартів, фантазій та привабливих позицій. Що секс такий же сумний, як і більшість церковних пісень. Отець Ксаверій Кнотц дуже просто та відкрито показує, що помиляються і одні, і другі.

"Бог не підглядає за нами у спальні. Обдаровуючи чоловіка та дружину своїми щедротами, Він зацікавлений у щасливому сексуальному житті подружньої пари. Суть сексуального життя полягає не лише в отриманні насолоди, але й у будуванні зв’язку, пережитті єдності та в інтимній зустрічі двох люблячих осіб", - йдеться в анотації цієї книги.

За словами представників видавництва, за три місяці після виходу у світ вже розійшлося понад 7 тисяч примірників цієї книги. "Книга виходить вже третім тиражем по 3 тисячі екземплярів. Перші два тиражі вже повністю розкуплені, а третій – на третину", - зазначили у "Свічаді".

 

ВИННИЦА.info


0
0