14 черв. 2017 16:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

91

0

У Вінниці проведуть дводенний екофестиваль. Біля Вежі збудують «Стіну примирення»

У Вінниці проведуть дводенний екофестиваль. Біля Вежі збудують «Стіну примирення»

 У Вінниці проведуть дводенний екофестиваль. Біля Вежі збудують «Стіну примирення» і знімуть соціальний ролик.


У Вінниці проведуть дводенний екофестиваль. Біля Вежі збудують «Стіну примирення»

 17-18 червня  з 11.00 до 21.00 на площі Європейській відбудеться Перший Всеукраїнський фестиваль екологічної свідомості «DAR». В рамках заходу заплановані тренінги та лекції, конкурси, вікторини, розіграші, еко-квест, ігри, спортивні змагання.

Під час фестивалю буде створено «Стіну примирення» з пластмасової дитячої зброї. Для цього в чотирьох місцях міста встановлено спеціальні контейнери, в які діти та батьки приносять зламані іграшки. Після створення стіни буде знято соціальний ролик з учасниками фестивалю, де кожний зможе висловити свою думку стосовно ситуації на Сході країни та екологічної ситуації в Україні.

«В Україні зараз є дві глобальні проблеми. Перша, така болюча, це ситуація на Сході. Проводячи такі масові заходи не можна забувати про те, що взагалі відбувається в державі. Ми хочемо масово та колективно висловити свою підтримку нашим хлопцям, які захищають нас, щоб ми могли тут мирно проводити такі фестивалі. Звісно цей ролик буде надіслано нашим захисникам, щоб вони побачили і почули слова підтримки. Екологічна тематика також буде присутня у цьому соціальному ролику шляхом саме створення цієї «Стіни примирення», яка буде зроблено з пластмасової  зброї», - розповідає Дар’я Паламарчук, головний організатор фестивалю.

На фестивалі діятимуть фото-локація, дитяча зона, зона здорової їжі. Будуть дизайнерські інсталяції, покази одягу, концертна програма, малювання екологічної картини України.

Фестиваль направлений на збереження навколишнього середовища, популяризацію питань екологічної тематики, свідомого ставлення до власного життя та здоров’я. Гасло заходу «Будь в тренді. Живи ЕКО», яке закликає жителів Вінниці запроваджувати європейські стандарти екологічного життя.

Вхід на захід вільний, однак організатори просять реєструватися на майстер-класи, щоб забезпечити усіх учасників необхідними матеріалами.

У Вінниці проведуть дводенний екофестиваль. Біля Вежі збудують «Стіну примирення»

У Вінниці проведуть дводенний екофестиваль. Біля Вежі збудують «Стіну примирення» - фото 2

У Вінниці проведуть дводенний екофестиваль. Біля Вежі збудують «Стіну примирення» - фото 3

Вінниця.info