30 серп. 2017 10:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Культура
0

41

0

У Вінниці проведуть фестиваль книги

У Вінниці проведуть фестиваль книги

 Вхід на фестиваль вільний, у ньому можуть взяти участь всі бажаючі. Час проведення – з 12-ї до 19-ї години.


У Вінниці проведуть фестиваль книги

 2 вересня в приміщенні Центральної міської бібліотеки імені І.Бевза, що по Хмельницькому шосе, 4, в рамках пітчингу проектів  за підтримки Вінницької міської ради та Британської Ради відбудеться фестиваль «VinBookFest». Це культурно-мистецький захід, фестиваль знайомства, комфорту, відпочинку, розвитку та роздумів, спрямований на популяризацію книги та читання серед дітей та молоді із залученням до співпраці тих, хто тісно пов'язаний з книгою, її просуванням до користувача.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької міської ради.

Учасниками проекту стануть книговидавці та книгопродавці, письменники, поети, бібліотекарі та читачі різних вікових категорій, волонтери.  Вхід на фестиваль вільний, у ньому можуть взяти участь всі бажаючі. Час проведення – з 12-ї до 19-ї години.

В програмі фестивалю відбудеться знайомство із представниками провідних українських видавництв та буде можливість придбати книги за найнижчими цінами під час ярмарку-продажу «Новинки книжкового двору».

Відбудеться автограф-сесія та презентації книг сучасних письменників України – Сергія Татчина, Ірини Мацко, Наталії Гурницької, Ігоря Шурова. Буде організовано лаунж-зону «Читай-місто», презентацію реалізованих проектів Вінницької міської ЦБС «ТРАмАРТ» та «Побачте нас», креативні майстер-класи, міні-музей «Історія книги» та музей гарного настрою «КВА-музейчик», дитяче наметове містечко «Грай-місто», знайомство із здобутками та корисними цікавинками «Клубу органічного землеробства».

Також для учасників фестивалю створено тематичні фотозони та буде смачна кава в затишному місці для відпочинку. Родзинкою фестивалю стане театралізована вистава під відкритим небом за творами Т. Шевченка «Зоре моя вечірняя»  від театру-студії «Сьоме небо» та «Птаха». Окрім того, буде підведено підсумки конкурсу «Літо з книгою. Найкращий читач – 2017» та конкурсу малюнку «Солодке літо з «Ласункою».

У Вінниці проведуть фестиваль книги

Вінниця.info