29 берез. 2018 16:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

104

0

У Вінниці проведуть комплексний капітальний ремонт 7 доріг. Перелік

У Вінниці проведуть комплексний капітальний ремонт 7 доріг. Перелік

До робіт з ремонту приступлять завтра 


У Вінниці проведуть комплексний капітальний ремонт 7 доріг. Перелік

 У Вінниці нa 2018 рік у міському бюджеті передбaчили мaйже 147 млн. гривень нa проведення ремонтів доріг і тротуaрів. Плaнується комплексний кaпітaльний ремонт вулиць Пироговa (від площі Гaгaрінa до вул. Дaчнa), Київськa (від вул. Зулінського до МКЛ №2), М. Вaщукa (від вул. В.Порикa до вул. Стельмaхa), І.Богунa тa зaвершення кaпремонту вул. Бучми.

Про це повідомляє департамент ЗМІ Вінницької міської ради.

«По будівництву та реконструкції у нас заплановано сім доріг. Це продовження робіт по вул. Верхарна, ділянка вул. Проектної 12 (від перехрестя з вул. Проектною, 13 в напрямку вул. Чехова), дорога від вул. Проектної, 12 в напрямку до вул. Немирівське шосе (виготовлення проектної документації), будівництво дороги по вул. Гонти (від вул. Київська до вул. Батозька), будівництво дороги по вул. Гонти (від вул. Північна до залізничних колій). Цього року планується також початок масштабної реконструкції вул. Замостянської. Це перший етап від вул. Стрілецької до проспекту Коцюбинського. Роботи будуть реалізовуватися у співфінансуванні з державним фондом регіонального розвитку», - повідомив директор департаменту комунального господарства та благоустрою Володимир Ніценко.

На поточний ремонт доріг у міському бюджеті передбачено 20 млн. гривень

«На даний час у нас вже працюють 5 бригад. З понеділка ми додаємо ще 2 бригади і виходимо на поточний ремонт доріг. Інструктаж майстрам вже провели. Всі асфальтні заводи, які залучені до ремонту, вже налагоджені, працюють. Ми готові у повному обсязі виконувати всі роботи», - повідомив В. Ніценко під час виконкому.

Вінниця.info