15 серп. 2017 13:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

62

0

У Вінниці проведуть Міжнародний фестиваль комедійного кіно: зіркові гості і фільм з Антарктиди

У Вінниці проведуть Міжнародний фестиваль комедійного кіно: зіркові гості і фільм з Антарктиди

 Міжнaродний ВІННИЦіЯнський фестивaль: новинки, зіркові гості та фільм з Антарктиди 


У Вінниці проведуть Міжнародний фестиваль комедійного кіно: зіркові гості і фільм з Антарктиди

  22 серпня в міському палаці мистецтв «Зоря» розпочнеться XI Міжнaродний ВІННИЦіЯнський фестивaль комедійного тa пaродійного кіно. Цьогоріч на нагородження запрошені відомі актори, художники-мультиплікатори та режисери. Родзинкою дійства стане презентація фільму знятого в Антрактиді та нова номінація «шведінг». 

Про це під час прес-конференції 15 серпня розповів керівник проекту «XI Міжнaродний ВІННИЦіЯнський фестивaль комедійного тa пaродійного кіно» Євгеній Майданник.

«З 22 серпня розпочинається робота XI Міжнaродного ВІННИЦіЯнського кінофестивaлю. Це велика концертна програма і потім прем’єрний показ робіт, які оргкомітет допустив до участі в нашому фестивалі. На сьогоднішній день ми продивилися роботи з 8 країн, це США, Франція, Німеччина, Канада, Австралія , Україна… Далі ці роботи будуть показані на наших вінницьких телебаченнях, кінотеатрі Коцюбинського, на сайті vinnician.org.

8 вересня о 18:30 на Майдані Незалежності відбудеться нагородження переможців фестивалю комедійного та пародійного кіно. В цьому році найбільша кількість запрошених гостей на нагородження. До нас завітають: актор Віктор Андрієнко, режисер Анатолій Борсюк, головний режисер театру КВН ДГУ Євген Чепурняк і актор Олег Філімонов, це ті хто були раніше. Вперше до нас завітає художник-мультиплікатор Едуард Кірич, комік трупи «Маски» Борис Барський, чудовий актор Ян Лівінзон з Ізраїлю. І спеціальні гості свята це актори Dizel show, це Марина Поплавська, Вікторія Булітко, Євген Сморигін», - каже Євгеній Майданник.

Серед новинок, які будуть в цьому році організатори анонсують прем’єру фільму з Антрактиди та нову номінацію «шведінг».

 «Вперше в цьому році буде суто вінницька номінація – «шведінг», це конкурс кіноремейків. Будемо пропонувати командам висловити свою любов до нашого міста. Ці роботи будуть присвячені Дню міста Вінниці.

В цьому році нам, сподіваюся вдасться задіяти шостий континент – Антарктиду. Наш земляк з Хмільника Валерій Семенюк, тричі працював лікарем на нашій станції, по року. Він робив кожного року зйомки і з цього всього ми зробимо невеличкий фільм, для того щоб познайомити з Антарктидою. І ми закриємо шостий континент, якого не було представлено на нашій телевізійній мапі фестивалю», - розповідає Євгеній Майданник.

Як ми раніше повідомляли, 24 серпня Укрaїнa відзнaчaтиме двaдцять шостий День незaлежності. З нaгоди нaйбільшого держaвного святa у Вінниці тa облaсті зaплaновaно чимaло зaходів, перші з яких відбудуться ще 22 серпня.

 

У Вінниці проведуть Міжнародний фестиваль комедійного кіно: зіркові гості і фільм з Антарктиди  

Вiнниця.info