25 трав. 2018 14:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

92

0

У Вінниці проведуть забіг, щоб зібрати кошти на оздоровлення 80 дітей зі сходу

У Вінниці проведуть забіг, щоб зібрати кошти на оздоровлення 80 дітей зі сходу

 У Вінниці відбудеться благодійний забіг «Чужих дітей не буває»


У Вінниці проведуть забіг, щоб зібрати кошти на оздоровлення 80 дітей зі сходу

 2 червня у Вінниці відбудеться благодійний забіг «Чужих дітей не буває». Захід проводитися для того, аби зібрати кошти на оздоровлення 80 дітей з Луганської та Донецької областей.

Про це повідомляє прес-службa Вінницької міськрaди.

У ньому візьмуть участь представники Повітряних сил ЗСУ, військових частин 3008 та 3028 Національної гвардії України, Управління Служби безпеки України у Вінницькій області, прокуратури, ДСНС, національної і патрульної поліції, фіскальної служби та ветерани десантних військ України у Вінницькій області.

Ініціаторами проведення акції є Громадська спілка «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» та Громадська організація «Українська асоціація інвалідів АТО».

«Благодійний забіг проводиться з метою оздоровлення дітей з Луганської та Донецької областей. Ми плануємо зібрати кошти та влаштувати дітям відпочинок в таборі «Подільський Артек» протягом 24 днів. Кожен з учасників забігу долучиться до благодійної акції, передавши на добру справу стільки коштів, скільки зможе, після чого отримає номерок, з яким і бігтиме. Сподіваємося, що зберемо необхідну суму коштів, а це – 430 тисяч гривень, та зможемо оздоровити 80 діток», - розповів голова Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО Анатолій Слівінський.

Як зазначив голова комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський, тільки об’єднавши зусилля можна досягти результату. Тому Вінницька міська рада підтримує цей захід. Також він додав, що забігами Вінницю не здивувати, але це вперше такий захід відбудеться за участі силових структур. Начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції Вінниччини Анна Олійник повідомила, що до забігу приєднаються понад 100 поліцейських.

Реєстрація учасників на благодійний забіг розпочнеться о 9:30 на площі Костянтина Могилка, стартують о 10:15. Бігтимуть по Хмельницькому шосе, фініш – міський Центральний парк. За словами організаторів переможець забігу отримає заохочувальний подарунок.

А от у Центральному міському парку організатори та спонсори благодійної акції «Чужих дітей не буває» влаштують родинне свято для дітей учасників АТО і волонтерів з усіх районів Вінницької області. Святкова програма тут розпочнеться о 10:00. На усіх відвідувачів чекає святковий концерт,  розважальні акції, конкурси та аніматори для малечі.

У Вінниці проведуть забіг, щоб зібрати кошти на оздоровлення 80 дітей зі сходу 

У Вінниці проведуть забіг, щоб зібрати кошти на оздоровлення 80 дітей зі сходу - фото 2 

 

Вiнниця.info