1 жовт. 2010 10:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

17

0

У Вінниці п’яні відвідувачі піццерії напали на охоронця

У Вінниці п’яні відвідувачі піццерії напали на охоронця

На зауваження та прохання покинути пі церію в торгівельному центрі сп’янілі відвідувачі накинулися на співробітника ДСО та почали бити.


У Вінниці п’яні відвідувачі піццерії напали на охоронця

У Вінниці у торгівельному центрі «Омега», розташованому по вул. Скалецького, двоє чоловіків нанесли тілесні ушкодження співробітнику державної служби охорони, який знаходився при виконанні службових обов’язків.

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Двоє чоловіків близько п’ятої години вечора в стані алкогольного сп’яніння зайшли до піццерії, розташованої у ТЦ «Омега». Їх зухвала і непристойна поведінка до клієнтів та персоналу змусила співробітників закладу викликати охорону. Прибувши на місце пригоди, співробітники УДСО, під охороною яких знаходиться даний об’єкт, зробили чоловікам зауваження та попросили залишити заклад. За це сп’янілий 24-річний клієнт почав бити охоронника. Викликавши допомогу, охоронцям все ж таки вдалося вгамувати чоловіків.

Як повідомив начальник міського управління міліції Юрій Куций, зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи. Чоловіки затримані і знаходяться під вартою.

Співробітник служби охорони з тілесними ушкодженнями та закритою черепно-мозковою травмою доставлений у нейрохірургічне відділення міської клінічної лікарні. Стан його здоров’я задовільний.

 

ВИННИЦА.info


0
0