10 січ. 2011 17:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Культура
0

24

0

У Вінниці розпочали обирати "найчарівнішу жінку"

У Вінниці розпочали обирати "найчарівнішу жінку"

у конкурсі - понад 700 фотографій учасниць


У Вінниці розпочали обирати "найчарівнішу жінку"

У Вінниці з 10 січня 2011 року розпочалось відбірне голосування на конкурс «Чарівна мить жіночої краси».

Про це повідомив Заслужений художник України Володимир Козюк.

«Сьогодні розпочалось відбірне голосування на конкурс «Чарівна мить жіночої краси». Подібний конкурс проводиться вперше, як в нашому місті, так і на «Яндекс-фотки», - повідомив ініціатор конкурсу.

В.Козюк пропонує усім виступити в ролі журі та допомогти відібрати 32 найкращі фотографії для наступного етапу конкурсу. «Завдяки вам та вашій увазі, інтересу до моєї творчості це стало можливим. Сьогодні ви – журі – зможете передивитись та проголосувати за всі фото, які вам сподобаються, та вибрати 32 найкращих моделей, які перейдуть у наступний тур. Пишіть коментарі під кожною фотокарткою, і ви дасте шанс нашим чарівним дівчатам», - звернувся Заслужений художник України.

Голосування проходить одночасно на сторінці Володимира Козюка та на нашому сайті ВИННИЦА.info у розділі опитування.

Кращі роботи конкурсу будуть визначені шляхом інтернет-голосування та голосами членів журі й розміщені у виставковому залі галереї «ІнтерШик».

До складу журі увійшли заслужений художник України Володимир Козюк, екс-губернатор Вінницької області Олександр Домбровський, Людмила Бушинська (галерея «ІнтерШик»), Ольга Кожуховська (клуб «Спорт-Тайм»), Юрій Басюк (головний редактор інтернет-видання ВИННИЦА.info), засновник ювелірного центру "Діадема" Григорій Дерун, директор вінницького міського палацу мистецтв "Зоря" Євген Майданик, інтерконтінентальний чемпіон з боксу В'ячеслав Узєлков, відомий дизайнер Володимир Подолян, засновник журналу "Афіша міста Вінниці" Олег Гулько та інші.

ВИННИЦА.info


0
0