5 верес. 2018 09:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

43

0

У Вінниці розпочали процедуру закупівлю обладнання для нового відділення екстреної допомоги

У Вінниці розпочали процедуру закупівлю обладнання для нового відділення екстреної допомоги

 У Вінниці розпочали процедури закупівлі обладнання на відділення екстреної допомоги, яке обслуговуватиме мільйон громадян


У Вінниці розпочали процедуру закупівлю обладнання для нового відділення екстреної допомоги

 Розпочались міжнародні тендерні процедури на закупівлю ультрасучасної медичної техніки для відділення екстреної медичної допомоги, яке будується на вулиці Київській.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив мер Вінниці Сергій Моргунов.

«Будівництво приміщення для відділення екстреної медичної допомоги на вулиці Київській – найбільший стратегічний об’єкт реконструкції у Вінниці в галузі медицини. Окрім того – це й і найбільший муніципальний проект по лікувальних закладах вторинного рівня серед обласних центрів України.

Прибудову лікарні швидкої медичної допомоги почали зводити наприкінці минулого року, до початку 2019-го - має бути готова «коробка». Переконався, що роботи ідуть в графіку. Також уже розпочались міжнародні тендерні процедури на закупівлю ультрасучасної медичної техніки – ендоскопічного обладнання, УЗД-апаратів, цифрових рентген-апаратів, операційного світла, в тому числі, з телекомунікаційними технологіями для обміну медичною інформацією тощо. Це стало можливим завдяки отриманню субвенції 50 млн грн з державного бюджету за сприяння Уряду та Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Щоб зрозуміти масштаби проекту, зазначу - це понад 3000 кв м площ! Населення, якому надаватиметься тут допомога, - це майже один мільйон осіб! Адже обслуговуватиме цілий госпітальний округ. Центр прийматиме усіх пацієнтів з невідкладними станами, за винятком кардіохургічних патологій. Тому для нас надзвичайно важливо створити не лише умови та матеріально-технічну базу для такого відділення, а й підготувати якісні професійні кадри», - зазначено в дописі.

Нагадаємо, нa території лікaрні швидкої медичної допомоги, що по вулиці Київській, зводять новий корпус. Будівництво стaртувaло ще восени минулого року. Нa трьох тисячaх квaдрaтних метрів розтaшується одрaзу кількa відділень – противошовоке, оперaційне, інтенсивної терaпії тa реaнімaції.

У Вінниці розпочали процедуру закупівлю обладнання для нового відділення екстреної допомоги

У Вінниці розпочали процедуру закупівлю обладнання для нового відділення екстреної допомоги - фото 2

У Вінниці розпочали процедуру закупівлю обладнання для нового відділення екстреної допомоги - фото 3

У Вінниці розпочали процедуру закупівлю обладнання для нового відділення екстреної допомоги - фото 4

У Вінниці розпочали процедуру закупівлю обладнання для нового відділення екстреної допомоги - фото 5

Вiнниця.info, фото - зі сторінки С. Моргунова