27 черв. 2018 12:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Спорт
0

124

0

У Вінниці розпочнуть ремонт спортивного комплексу на вулиці А. Янгеля

У Вінниці розпочнуть ремонт спортивного комплексу на вулиці А. Янгеля

 27 червня на сесії міськради депутати виділили 4 мільйони для проведення робіт


У Вінниці розпочнуть ремонт спортивного комплексу на вулиці А. Янгеля

 У Вінниці нарешті розпочнуть ремонтувати спортивний комплекс на вулиці Академіка Янгеля, 48 (колишня Фрунзе). 27 червня на сесії міськради депутати виділили 4 мільйони для проведення робіт. Кошти підуть на оновлення даху.

Нагадаємо, що в 2015 році польські інвестори погодилися реконструювати приміщення. На це планували витратити 200 мільйонів гривень. Однак тоді все закінчилося тільки підписанням меморандуму про співпрацю. До реальних дій іноземці так і не перейшли.

В односторонньому порядку з ініціативи інвестора угоду було розірвано, відповідно призупинили виготовлення проекту. Всю документацію міськрада підготувала лише у 2017 році.

За час пошуку інвесторів адміністрацією КП «Центральний міський стадіон», на балансі якого знаходиться названа споруда, було проведено поточні ремонти даху, спортивного залу, роздягалень, встановлено додаткове освітлення, встановлено пластикові стільці на трибуні спортивного комплексу, придбано та встановлено 2 бойлери, відновлено роботу мережі водопостачання та каналізації, проведено поточний ремонт вестибюлю, придбано лавки для сидіння в роздягальнях, придбано тепловий та електричний лічильники для обліку теплової та електричної енергії тощо.

Приміщення збудоване у 1972 році. Його загальна площа складає 3,4 тис.м2, земельна ділянка – орієнтовано 5,4 тис. м2. На сьогоднішній день комплекс не використовується за призначеннями в повному обсязі. Басейн на шість доріжок не працює ще з 2006 року, бо знаходиться в аварійному стані. Під впливом підвищеної вологості цегляні стіни мають осідання, тріщини, штукатурка відшарувалася, у поганому стані й плити та покриття. Несуча та розподільча арматура уражена корозією і потребує заміни. Інженерні системи, які повинні забезпечувати нормальне функціонування басейну, в непридатному стані. Чаша басейну має підтікання.

У Вінниці розпочнуть ремонт спортивного комплексу на вулиці А. Янгеля

У Вінниці розпочнуть ремонт спортивного комплексу на вулиці А. Янгеля - фото 2

У Вінниці розпочнуть ремонт спортивного комплексу на вулиці А. Янгеля - фото 3

У Вінниці розпочнуть ремонт спортивного комплексу на вулиці А. Янгеля - фото 4

Вінниця.info