28 квіт. 2016 18:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

80

0

У Вінниці хочуть штрафувати керівників підприємств за неякісний ремонт доріг

У Вінниці хочуть штрафувати керівників підприємств за неякісний ремонт доріг

 Мер Вінниці пригрозив керівникам підприємств штрафами.


У Вінниці хочуть штрафувати керівників підприємств за неякісний ремонт доріг

 28 квітня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Вінницької міської ради. На порядок денний винесли 94 проекти рішень. Найдискусійнішим стало питання ремонту доріг, тротуарів і люків. За неякісне виконання робіт мер Вінниці пригрозив керівникам підприємств штрафами.

«Я наголошую всім, хто проводить поточний, капітальний ремонти певних ділянок доріг: асфальтування повинно проходити якісно. Латки, якщо вони навіть є, треба робити чітко, гарно, щоб були без ромбиків, апендицитів і так далі. Не як-небудь.

Я серйозно кажу, будемо всіх штрафувати і неодноразово», - наголосив міський голова.

Він також повідомив, що під час розкопок в місті виконавці повинні використовувати лише полімерні огородження, що заповняються водою або піском. В іншому випадку – штраф.

«Рекомендуємо придбати всім організаціям, хто займається такими питаннями, відповідне обладнання. Парканчики дерев’яні або дерева в люках – не приймається! Якщо з 1 червня будуть парканчики, будемо штрафувати. Всі закуплять і не збідніють…», - додав Сергій Моргунов.

У свою чергу директор департаменту міського господарства Григорій Пурдик повідомив, що виконавців ремонтних робіт на проспекті Коцюбинського вже змусили переробити ділянку дороги за свій рахунок, оскільки попередній результат був неякісним.

ВИННИЦА.info