18 квіт. 2015 13:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

55

0

У Вінниці студенти побили хлопців та відібрали мобілку і кросівки

У Вінниці студенти побили хлопців та відібрали мобілку і кросівки

 Працівники карного розшуку затримали підозрюваних у скоєнні злочину


У Вінниці студенти побили хлопців та відібрали мобілку і кросівки

17 квітня вінницькі оперативники затримали трьох 19-річних підозрюваних у пограбуванні двох вінничан. Одного з потерпілих залишили без кросівок, у іншого відібрали мобільний телефон.

Про це повідомляє сектор зв’язків із громадськістю УМВС у Вінницькій області.

До працівників міліції з заявою про пограбування звернувся 30-річний вінничанин. За його словами, 10 квітня о перший годині  ночі на території центрального ринку м. Вінниці по вул. Коцюбинського він побачив, як троє молодиків б’ють юнака. Чоловік, не вагаючись, заступився за хлопця, якого били та зняли з нього кросівки, і сам став  жертвою грабіжників – його побили і відібрали мобільний телефон.   

Працівники карного розшуку затримали підозрюваних у скоєнні злочину. Ними виявились троє 19-річних студентів одного з вінницьких коледжів.

Правоохоронцями відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 КК України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб). За таке правопорушення хлопцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

ВИННИЦА.info