17 берез. 2016 14:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

92

0

У Вінниці створено групу взаємодії учасників АТО

У Вінниці створено групу взаємодії учасників АТО

 Запрошують долучитись учасників АТО і їх родини 


У Вінниці створено групу взаємодії учасників АТО

 16 березня у Вінниці відбулася перша зустріч групи взаємодопомоги для учасників АТО, які організовує підрозділ «Соціальна підтримка учасників АТО та членів їх сімей. Особливістю таких зустрічей є те, що її учасники отримують допомогу більше безпосередньо один від одного. Долучитися до такого спілкування можуть всі бажаючі учасники АТО. Записатися до групи та отримати всю необхідну інформацію можна за телефоном 35-60-64.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

Спеціалізоване формування «Соціальна підтримка учасників АТО та членів їх сімей», що функціонує у Вінницькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовує групи взаємодопомоги для учасників АТО. Ці групи є відкритими, тобто приєднатися можна до будь-якої зустрічі без зобов’язань по відвідуванню подальших зустрічей.

«Основними правилами роботи групи є конфіденційність, взаємна повага, право голосу і право мовчання, неприйняття будь-якого прояву насильства чи нав’язування чужої думки. Особливістю даних зустрічей є те, що психологічну допомогу та підтримку учасники групи отримують більше не від психолога – тренера групи, а безпосередньо від інших учасників групи. Тим самим, допомагаючи іншому допомагають собі», – зазначає тренер групи головний спеціаліст ВМЦСССДМ Дмитро Калита.

Зустрічі групи взаємодопомоги проводитимуться двічі на місяць, долучитися до них запрошують всіх бажаючих учасників АТО. Попередній запис здійснюється за телефоном 35-60-64.

ВИННИЦА.info