28 верес. 2010 17:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

24

0

У Вінниці суд засудив трьох наркоторговців до 9 років позбавлення волі кожного

У Вінниці суд засудив трьох наркоторговців до 9 років позбавлення волі кожного

Готовий товар ховали у тортах, попередньо вирізавши середину, і передавали з Києва рейсовим автобусом у Вінницьку область звідки й була налагоджена мережа розповсюдження наркотику.


У Вінниці суд засудив трьох наркоторговців до 9 років позбавлення волі кожного

Староміський суд Вінниці приговорив до 9 років ув’язнення кожного із трьох членів організованої злочинної групи, які обладнали нарколабораторію і незаконно виготовляли, перевозили та збували наркотичний засіб в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Встановлено, що виготовленням метадону займався киянин, який працював хіміком-технологом на одному з хімічних підприємств столиці. Зловмисник пристосував одне зі службових приміщень під хімічну лабораторію та налагодив виготовлення наркотику.

Готовий товар він ховав у тортах, попередньо вирізавши середину, і передавав рейсовим автобусом своїм спільникам – двом жителям Бершаді Вінницької області, які зберігали та розповсюджували наркотик у сусідніх регіонах.

Співробітники СБУ затримали зловмисників у Бершаді в офісі одного з членів угруповання, де зберігався вже готовий для реалізації наркотичний засіб. Під час обшуку приміщення було вилучено понад півкілограма метадону.

Усіх трьох членів угруповання визнано винними у скоєнні злочинів, передбачених ч.3 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч.3 ст.311 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) Кримінального кодексу України.

Суд призначив їм покарання у вигляді 9 років позбавлення волі кожному із конфіскацією майна.

 

ВИННИЦА.info


0
0