11 груд. 2016 12:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

47

0

У Вінниці та Гайсині водії збили людей на пішохідних переходах. Постраждав підліток

У Вінниці та Гайсині водії збили людей на пішохідних переходах. Постраждав підліток

 Авто збивають людей на переходах 


У Вінниці та Гайсині водії збили людей на пішохідних переходах. Постраждав підліток

 10 грудня у Гайсинському, Козятинському районах та в м. Вінниці стались дорожньо-транспортні пригоди, у яких постраждали двоє пішоходів, один з яких неповнолітній та велосипедист.

Про це йдеться в повідомленні на сайті ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Вчора близько 18 години у м. Гайсин на вулиці 1 Травня водій автомобіля «Пежо», житель Черкаської області, допустив наїзд на 13-річного хлопця. Неподалік магазину «Європейський» підліток переходив дорогу по розмітці нерегульованого пішохідного переходу. З забоєм м’яких тканин голови потерпілий госпіталізований у лікарню.

У Вінниці на перехресті вулиць Немирівське шосе – Вчительська 34-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat», рухаючись на зелений сигнал світлофора, допустив наїзд на 32-річну вінничанку. Жінка з забоєм грудної клітини доставлена до лікарні.

У Козятинському районі на автодорозі Кременець - Біла Церква поблизу села Пляхова, 40-річний водій автомобіля «ВАЗ 21063» вчинив наїзд на велосипедиста. 54-річний потерпілий рухався у попутному напрямку з автомобілем. У результаті аварії потерпілий з переломами ноги госпіталізований у лікарню.

Слідчими відділами та відділеннями поліції за фактами автопригод відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Вінниця.info