1 груд. 2010 18:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

32

0

У Вінниці Толстоухов спрогнозував кадрові зміни та скорочення в уряді найближчим часом

У Вінниці Толстоухов спрогнозував кадрові зміни та скорочення в уряді найближчим часом

кількість міністерств може скоротитися від 12 до 20, в залежності від того, наскільки радикальними будуть кроки по запровадженню адмінреформи

 


У Вінниці Толстоухов спрогнозував кадрові зміни та скорочення в уряді найближчим часом

Міністр Кабінету міністрів Анатолій Тостоухов прогнозує, що найближчим часом в уряді слід очікувати кадрові зміни та скорочення.

Про це А.Тостоухов сказав журналістам на брифінгу у Вінницькій обласній раді.

"Чи будуть кадрові зміни? Я думаю, що їх слід чекати у зв’язку із адміністративною реформою, яка розпочнеться найближчим часом", - сказав він.

А.Тостоухов не зміг зазначити конкретні строки запровадження цих змін, але вважає, що вони відбудуться ще до кінця поточного року.

"Я не можу сказати коли, але бюджет наступного року має врахувати в собі елементи адміністративної реформи, тобто скорочення міністерств відомств, кількості державних службовців. Тому це потрібно робити до початку нового бюджетного року", - зазначив він.

За словами міністра, кількість міністерств може скоротитися від 12 до 20, в залежності від того, наскільки радикальними будуть кроки по запровадженню адмінреформи в уряді.

Окрім того, А. Тостоухов прогнозує суттєве скорочення чисельності працівників Секретаріату Кабміну. "Коли я учетверте прийшов працювати в уряд, то чисельність працівників секретаріату Кабінету міністрів була 1252 одиниці. На 31 грудня мені поставили чітке завдання – 1000 одиниць. Але це ще не кінець – у зв’язку із тим, що буде зміна в системі органів центральної виконавчої влади,, я думаю, що оптимальна чисельність працівників Секретаріату уряду складатиме 750-800 осіб", - зазначив він.

 

ВИННИЦА.info


0
0