22 серп. 2010 12:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

15

0

У Вінниці «Тойота» збила 4-річну дівчинку у дворі житлового будинку

У Вінниці «Тойота» збила 4-річну дівчинку у дворі житлового будинку

дитина з закритою черепно-мозковою травмою госпіталізована у реанімацію


У Вінниці «Тойота» збила 4-річну дівчинку у дворі житлового будинку

4-річна дівчинка госпіталізована 20 серпня через наїзд на неї автомобіля «Тойота», що рухався заднім ходом у дворі багатоповерхового житлового будинку по вул. Келецькій у Вінниці.

Про це повідомляє прес-центр Управління Державтоінспекції у Вінницькій області.

За повідомленням, 20 серпня близько 21:00, рухаючись заднім ходом по вул. Келецька, на ділянці під’їзної дороги до будинку №109, 23-ріний водій автомобіля «Тойота» допустив наїзд на малолітнього пішохода 4-річну вінничанку, яка без нагляду батьків гралася у дворі багатоповерхівки з іншими дітьми.

Двоє старших дітей завчасно зупинилися, побачивши легковий автомобіль, що рухається заднім ходом у їх бік. Проте маля не зуміло правильно зорієнтуватися у небезпечній дорожній ситуації і побігла, намагаючись випередити іномарку.

Водій, в свою чергу, не переконався у безпеці руху засобу підвищеної небезпеки, чим власне являється транспортний засіб, і скоїв наїзд на дівчинку.

Унаслідок ДТП, дитина отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та госпіталізована до реанімаційного відділення дитячої обласної лікарні. Наразі стан здоров’я маляти поза небезпекою.

 

ВИННИЦА.info


0
0