27 жовт. 2010 16:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

37

0

У Вінниці Тягнибок пообіцяв, що "свободівці" в радах не дозволять примати рішення таємно від людей

У Вінниці Тягнибок пообіцяв, що "свободівці" в радах не дозволять примати рішення таємно від людей

Лідер "Свободи" пообіцяв виборцям нести персональну відповідальність за своїх депутатів в радах Вінницької області


У Вінниці Тягнибок пообіцяв, що "свободівці" в радах не дозволять примати рішення таємно від людей

26 жовтня 2010 року Вінницю відвідав голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок. Протягом дня він встиг зустрітися та безпосередньо поспілкуватися з сотнями вінничан, відвідуючи вінницькі підприємства. Остання зустріч того дня, відбулася вечором в приміщенні обласної філармонії «Плеяда». Під час неї Олег Тягнибок представив присутнім кандидатів від ВО «Свобода» до місцевих рад Вінниччини.

- За кожного з цих кандидатів я несу особисту відповідальність, - наголосив лідер «Свободи». – До цього часу жоден з депутатів-«свободівців» у місцевих радах не став «тушкою». Хоча нинішня антинародна влада вчиняє на них шалений тиск.

Олег Тягнибок наголосив на важливості перемоги «свободівців» на Вінниччині. За його переконанням, лише присутність націоналістів в місцевих радах зможе спричиняти реальний тиск на владу, перешкодити їй продовжувати дерибанити добро місцевих громад, створювати різноманітні корупційні схеми, зупинить ошаленілих україноненависників.

 У Вінниці Тягнибок пообіцяв, що "свободівці" в радах не дозволять примати рішення таємно від людей

- Наші депутати не дозволять вінницькій владі приймати рішення таємно від людей, - зазначив Олег Тягнибок. – Вінничани знатимуть, якою ціною відбуваються в місті ті чи інші роботи, і хто насправді платитиме за сумнівні проекти міської та обласної влади. Ми покажемо вінничанам новий тип депутатської роботи – ми будемо відкриті для людей та їх потреб. Жодне питання в радах не буде винесене нами на сесію без попереднього обговорення та узгодження його з громадою.

Вінничани уважно слухали лідера «свободівців». Нерідко вони перебивали його виступ оплесками та вигуками схвалення. «Віримо тільки «Свободі», бо більше нікому», - зверталися вони до Олега Тягнибока.

На вечірню зустріч з лідером «Свободи» прийшли також представники вінницьких підприємців, які вранці того ж дня мітингували проти Податкового кодексу Азарова-Тігіпка. За їх словами, у Вінниці лише «Свобода» стала на захист малого та середнього бізнесу та протестувала проти податкового зашморгу, який готують українцям ті, хто будує «нову країну».

У свою чергу голова Вінницької міської організації ВО «Свобода» Олексій Фурман попросив вінничан бути пильними, бо ті хто був у місцевих радах минулого скликання балотуються в депутати знову.

 У Вінниці Тягнибок пообіцяв, що "свободівці" в радах не дозволять примати рішення таємно від людей - фото 2

- Вони нічого не зробили для людей за п’ять років. Ви навіть їхніх імен не знаєте. Частина з них, зі зміною влади встигла змінити своє політичне забарвлення. І вони вже не встидаються цього.  Оберіть «Свободу», яка не скомпрометувала себе співпрацею ні з помаранчевою, ні з біло-голубою, ні з біло - сердечковою владою. Ми послідовні, передбачувані та надійні, - наголосив Олексій Фурман.

Нагадаємо, що Вінницька «Свобода» окрім кандидатів до місцевих рад по партійному та мажоритарним спискам також висунула свого кандидата на посаду міського голови Вінниці – Антона Бойдаченка.

 

ВИННИЦА.info


0
0